Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yaya geçitleri yenileniyor

Giresun Belediyesi, şehir genelinde vatandaşların ve sürücülerin güvenli ulaşımlarını sağlamak amacıyla yaya geçitleri ve hız kesicilerin bakım ve yenileme çalışmalarına hızla devam ediyor.

Giresun Belediyesi, şehir genelinde

Giresun Belediyesi Çözüm Birimi ekipleri tarafından şehirdeki yaya ve trafik güvenliğinin artırılmasına yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında yaya geçitleri tekrardan boyanırken yaya trafiğinin yoğun olduğu bölgelerde hız kesicilerinde boyaları yenileniyor.

Çalışmalar kapsamında, aşınmış ve görünürlüğü azalmış yaya geçitleri özellikle gözden geçirilerek boyanıyor ve yeniden belirgin hale getiriliyor. Şehir genelinde gerçekleştirilen çalışmalar özellikle okul önleri ve yoğun olarak yayaların kullandığı bölgelerde hızla tamamlanıyor.

Şu ana kadar onlarca yaya geçidi ve hız kesici yükseltmenin çizgileri bu çalışmaların bir parçası olarak yenileniyor veya boyanıyor. Ekipler, hava koşullarının uygun olması durumunda bu çalışmaları kısa süre içinde tamamlamayı planlıyorlar.

Giresun Belediyesi, şehrin trafik altyapısının güncel ve güvenli olmasını sağlayarak şehir sakinlerinin günlük yaşamını daha güvenli hale getirmeye devam ediyor. Yapılan bu çalışmalar, şehrin genel ulaşım kalitesini artırarak yaşanabilir bir şehir olma özelliğine katkı sağlıyor.