Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Giresun’un lezzet durağı

Giresun Belediyesi’nin şehre kazandırdığı

Giresun Belediyesi’nin şehre kazandırdığı önemli yatırımlardan biri olan Giresun Belediyesi Kale Sosyal Tesisleri, yöresel tatlarıyla birlikte misafirlerini bekliyor.

Yöresel lezzetler ve kaliteli hizmet anlayışı ile bambaşka bir kimliğe bürünen sosyal tesis son dönemde turizm sektöründe cazibe merkezi haline geldi. Belediye iştiraki şirket tarafından işletilen Giresun Belediyesi Kale Sosyal Tesisi’nde Giresun’a özgü yöresel tatlar, balık çeşitleri ve yöresel kahvaltı misafirlere ikram ediliyor.

Giresun’un geleneksel mimarisine uygun olarak inşa edilen Kale Sosyal Tesisi doğa ile iç içe bir atmosfer sunarak ziyaretçilerini huzurlu bir ortamda ağırlıyor.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Giresun için çalışmaya devam edeceklerini belirterek, “Belediye olarak şehrimizin her yönüyle tanıtımını yapmaya devam ediyoruz. Turizmin ilk ayağının tanıtım ve şehrimize gelen misafirlerin keyifle vakit geçirebilecekleri alanlar olduğuna inanıyoruz. Göreve geldiğimizde belediyemizin bu nitelikte bir sosyal tesisi yoktu ama şimdi Kale Sosyal Tesisi, Kale Seyir Terası Sosyal Tesisi ve Plaj Sosyal Tesisi olmak üzere üç adet sosyal tesisi şehrimize kazandırdık. Giresun’umuza gelen yerli ve yabancı misafirlerimize en iyi hizmeti sunmak için sürekli çalışıyoruz ve gelecek dönemde tesislerimizi daha da geliştirmeyi planlıyoruz. Herkesi yöresel lezzetlerimizi tatmaya davet ediyoruz” dedi.