Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yatırımlar hız kesmeden sürecek

AK Parti Giresun Milletvekili
AK Parti Giresun Milletvekili Ali Temür, Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar ve AK Parti Bulancak İlçe Başkanı Necati Yıldırım ile birlikte Bulancak Sanayi Sitesini ve Galericiler Sitesi’ni ziyaret etti.
Halkın kendisine yoğun ilgi gösterdiği Milletvekili Temür hem sanayi sitesinde hem de galericiler sitesinde esnaflarla ve vatandaşlarla görüştü, istek ve taleplerini dinledi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki Ak Parti iktidarında tüm Türkiye genelinde olduğu gibi Giresun’da da hayal olarak görülen çok sayıda projenin ve yatırımın halkın hizmetine sunulduğunu hatırlatan Milletvekili Temür, ilerleyen süreçte de bu yatırımların hız kesmeden devam edeceğini, kendilerinin de projeleri yakından takip edeceklerini söyledi.
Milletvekili Temür ile birlikte ilçede yaptıkları ziyaretlere ilişkin bir açıklama yapan AK Parti Bulancak İlçe Başkanı Necati Yıldırım, Galericiler Sitesinin kamulaştırılmasında büyük emeği bulunan AK Parti Giresun Milletvekili Ali Temür’e ve Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar’a Bulancak halkı adına teşekkür etti.
Galericiler Sitesinin Bulancak şehir merkezini çok rahatlattığını ve ilçenin ekonomisine çok önemli katkılar sağladığına dikkat çeken Yıldırım, “Galericiler Sitesinin kamulaştırılmasında Sayın Milletvekilimiz Ali Temür’ün çok büyük emeği bulunuyor. Yapımında ise Belediye Başkanımız Recep Yakar büyük emek sarf etti. Sayın vekilimiz ve başkanımızla birlikte bölgedeki esnaflarımızı ziyaret ettik. Projenin hayata geçmesinin esnaflarımızı mutlu etmesinden bizlerde fazlasıyla memnun olduk. Emeği geçen herkese Bulancak halkı adına bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.