Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kontrolsüz göç dalgası uyarısı

İYİ Parti Giresun İl

İYİ Parti Giresun İl Başkanı İsmail Bektaşoğlu, “Türkiye’nin bugün dünyada en fazla sığınmacıya sahip ülke haline getirilmesi bizzat AKP iktidarının yaptığı dış politika ürünüdür” dedi.

Bektaş yaptığı yazılı açıklamada; “Suriye’deki iç savaşın bir parçası haline gelerek sonrasında farklı ülkelerle yaptığı antlaşmalarla bu savaşın yarattığı göç dalgasını yönetmeye talip olarak Türkiye’yi düzensiz göçün ve mülteci hareketliliğinin idare edildiği bir ülke haline getirilmiştir.

Tüm bu politikalar Türkiye’de tek adam rejiminin ömrünü uzatmak için tasarlanmakta ve en son genel seçimlerde de görüldüğü üzere meyvelerini vermektedir.

Ayrıca düzensiz olarak gelen mülteci akımı toplumda örf adet ve geleneklerimize uyum sağlamada Bir hayli sıkıntılı süreçler yaşatmaktadır her zaman söylüyoruz ve söylemeye devam edeceğiz kontrolsüz olarak yapılan bu göç dalgaları bir gün bu memleketin başına dert olacaktır.

Büyük şehirlerimizde başlayan ve her geçen gün ülkenin tamamına yayılan mülteci sorunu maalesef güzel şehrimizde de kendini göstermeye başladı, Giresun Sanayi Sitesi’nde de Suriyeli mülteciler tarafından iki esnaf kardeşimize uygulanan darp sonucu esnaf kardeşlerimizin kolları kırılarak iş göremez hale getirilmiştir.

Düzensiz Göçe sessiz kalmak bu ülkeye ihanet ve Ulus Devletleri ele geçirme projesidir, göçmen ve ekonomik sorunlar bu ülke insanını her geçen gün rahatsız etmektedir bu vesileyle esnaf kardeşlerimize geçmiş olsun diyor kardeşlerimizi sükunete davet ediyorum

İyi Parti olarak her daim yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyorum” ifadelerine yer verdi.