Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kadın Girişimciler Kurul Başkanlığına Hocaoğlu seçildi

Bu haberin fotoğrafı yok

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Kadın Girişimciler (KGK) İcra Komitesi Başkanlığına Türkan Hocaoğlu seçildi. Başkan yardımcılıklarına Hülya Kayaş, Meral Akın Yılmaz ve Nursen Gök’te Sekreterya olarak seçildiler. Giresun Kadın Girişimciler Komitesi Başkanlığına seçilen Türkan Hocaoğlu, Giresun’a hayırlı olmasını dileyerek, kadın girişimciler komitesi üyelerine teşekkür etti. Hocaoğlu, sağlam bir ekiple yola çıktıklarını belirterek “Güzel şeyler yapacağımıza inanıyorum.”

İCRA KURULU 15 KİŞİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB)’a bağlı olarak illerde oluşturulan Kadın Girişimciler Kurulu yeni tüzüğüne göre Giresun Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi oluşturuldu. Giresun Ticaret ve Sanayi Odası ile Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası İcra Komitesi asıl üyelerinin yaptığı seçimde yeni dönem için Başkan ve yardımcılarını belirledi. Türkan Hocaoğlu GTSO Kadın Girişimciler Komitesi Başkanlığına seçilirken, Hülya Kayaş ve Meral Akın Yılmaz’da Başkan yardımcılıklarına seçildiler.

Kadın Girişimciler İcra Komitesi asıl üyeleri şöyle oluştu: Giresun Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi üyeleri Türkan Hocaoğlu, Aynur Akçay, Aysun Karaahmet, Seher Aataün, Esra Çakırmelikoğlu, Hülya Kayaş, Nermin Erdoğan, Nesrin Yücel, Dilek Fatoğlu, Nursen Gök, Nurşen Diş, Zeliha Kaya, Zişan Yurdal. Bulancak Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Meral Akın Yılmaz ve Nuriye Peker’den oluşmaktadır.