Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Görele’de kitap fuarı açıldı

Giresun Kültür Sanat ve

Giresun Kültür Sanat ve Turizm Derneği Görele Belediyesi ve Görele Yazarlar Derneği tarafından düzenlenen kitap fuarına katıldı.
Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde açılan ‘Kitap Fuarı’nda ortalama 20 Göreleli ve Giresunlu yazar kitapseverlerle buluştu. 19- 23 Ekim tarihleri arası 5 gün sürecek olan ‘Kitap Fuarı’nda kitapseverler her türlü bilgiye kolaylıkla ulaşabilecekler.
Fuarın açılışını yapan Belediye Başkanı Tolga Erener, göreve geldikleri günden bugüne kadar okumaya, kitaplara ve kitapları şehrin merkezinde tutmaya özen gösterdiklerini söyledi.
Belediye olarak sanata ve kültürü önemli katkı sağladıklarını belirten Belediye Başkanı Tolga Erener, “Belediye olarak en son çıkarmış olduğumuz ‘Görele Kırsal Ağızı’ isimli kitap ile toplamda 17 kitap çıkararak kültür yayınlarımızı genişlettik. İlçemizde düzenlediğimiz ‘Kitap Fuarı’ ile de vatandaşlarımızı ve gençlerimizi kitaplarla buluşturduk. Her kesime ve yaş grubuna hitap eden fuarımız 5 gün boyunca açık olacaktır. Kitap kokusunu içinde hissetmek isteyen herkesi fuarımıza davet ediyoruz. Unutmayalım ki bilginin ülkemizi aydınlattığı ışığı kitap okumaktan geçer” dedi.
Kaymakam Cem Afşin Akbay, Belediye Bşk. Tolga Erener, Giresun Kültür Sanat ve Turizm Derneği Başkanı İbrahim İlyasoğlu, STK temsilcileri ve yazarlar açılışı yaptılar.
Kitap fuarının ardından Görele Omirilik Felçlileri Derneğini ziyaret eden Giresun Kültür Sanat ve Turizm Derneği, Başkan Asiye Yivli ve yönetim kurulu ile fikir alışverişinde bulunarak. İmzaladıkları kitapları hediye ettiler.