Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Özel Anlara Dokunan Dini Hediyelikler Hayrat.com.tr’de

Gelin, doğum ve sünnet

Gelin, doğum ve sünnet mevlütlerinde, sevdiklerinizin vefatının seneyi devriyesinde düzenlediğiniz mevlüt cemiyetlerinde, konuklarınıza hediyelikler vermek isteyebilirsiniz. Konuklarınıza armağan etmeniz için özel olarak tasarlanan dini hediyelikler, geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. Kaliteli malzemeler ile tasarlanan özel anları unutulmaz kılan hediyelikler hem tasarımları hem de uygun fiyatları ile oldukça ilgi çekicidir.

Hediyelik Kuran-ı Kerim, Mealli Yasin, Cevşen, seccade ve tespih çeşitleri Hayrat Neşriyat’ta beğenilerinize sunuluyor. İslami hediyelik çeşitlerine web sitesi üzerinden ulaşabilir, toptan sipariş verebilirsiniz. Mevlüdünüze katılan tüm konuklarınıza özel hediyelikler dağıtabilirsiniz.

Özel Anlarınıza Daha Çok Anlam Katacak Dini Hediyelikler

Mevlüt gibi cemiyetlerinizde konuklarınıza armağan edeceğiniz ürünler arasında hediyelik Kuranı Kerim, cevşen ve tespih çeşitleri de yer alıyor. En kaliteli boncuk ve taşlardan üretilen tespihler, büyük bir hassasiyetle tasarlanan cevşenler, kadife kumaşlarla üretilen Kuran çeşitleri farklı boyut ve renk seçenekleri ile beklentilerinizi en iyi şekilde karşılar. Dini hediyelikler içinde en çok ilgi gören ürünlerden biri de hediyelik Yasin kitabı modelleridir.

Özel anlarınızda misafirlerinize sunacağınız en özel hediyeliklerden olan Yasinler, İsim yazılı ya da kadife kaplı seçenekleri ile farklı renk ve boyutlarda üretilir. Renk ve boyutlarına göre geniş bir çeşitlilik sunan dini hediyelikler, bebek, sünnet, gelin mevlüdü gibi cemiyetlerinizi daha anlamlı hale getirir.

Kişiye özel bir hediyelik arıyorsanız; Yasin, Kuranı Kerim, seccade, tespih ya da cevşen gibi özel hediyeliklerden seçebilirsiniz. İslami hediyelikler arasında isim yazılı olan Mealli Yasin en özel hediye seçimlerinden olabilir. Kişiye özel hediyelikler içinde farklı konseptlere sahip setler; doğum, gelin, sünnet, 40 mevlüdü hediyelikleri içinde en çok tercih edilen ürünlerdir. Siz de beklentilerinize ve belirleyeceğiniz mevlüt konseptinize uygun pek çok dini hediyelik seti bulabilir, konuklarınıza çok anlamlı hediyeler sunabilirsiniz.

Mükemmel desenlerden oluşan birbirinden şık seccade modelleri de cemiyetlerinizde hediyelik olarak tercih edebileceğiniz ürünlerdendir. Konuklarınıza armağan edeceğiniz kutsal kitabımız Kuran-ı Kerim de, özel davetlerin en anlamlı hediye seçimlerinden biridir. Hayrat Neşriyat üzerinden tüm manevi değeri yüksek islami hediyeliklere uygun fiyat avantajları ile sahip olabilirsiniz.

En Uygun Fiyatlı Dini Hediyelikler

Dini hediyeliklerin sunduğu çeşitlilik kadar fiyatları da farklılıklara sahiptir. İslami hediyeliklerin fiyatlarının belirlenmesinde ürünlerin özellikleri belirleyicidir. Hediyeliklerin tasarımında kullanılan malzemeler, işçilik, boyut, renk ve kumaş gibi kriterlere göre fiyatları da değişir. Her bütçeye uygun hediyelik alternatifleri sunan satışa Hayrat, sizi birbirinden anlamlı hediyeler ile bir araya getiriyor.

Hayrat Neşriyat, hediyelik eşya ya da farklı ürünlerden oluşan setler ile beklentilerinize uygun ekonomik çözümler üretiyor. Tespih, cevşen, Kuran-ı Kerim, Yasin kitabı gibi ürünler içinden beklentinize uygun boyut ve renkleri seçebilir, Hayrat.com.tr’nin güvenli alışveriş deneyimi ile tanışabilirsiniz.