Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

16. Giresun Tanıtım Günleri Heyecanla Bekleniyor

Giresun Sivil Toplum Kuruluşları Federasyonu tarafından düzenlenen 16. Giresun Tanıtım Günleri, bu yıl ilk kez Yeşilköy Atatürk Havalimanı’nda 7-10 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Giresun Sivil Toplum Kuruluşları

Federasyonun Genel Başkanı Muhterem Memiş, basın toplantısında yaptığı açıklamada, Giresun Tanıtım Günleri’nin Giresun’un eşsiz güzellikleri ve kültürel mirasını geniş kitlelere aktarmak adına büyük bir fırsat sunduğunu belirtti. Etkinliğin ana temasının halk oyunları olduğunu ve “Gel, Yaşa, Tat ve Hisset” mottosuyla düzenleneceğini ifade etti.

Bu yıl ilk defa Yeşilköy Atatürk Havalimanı’nda düzenlenecek olan etkinlik, 7 bin metrekarelik alanda gerçekleşecek. Giresun’un 16 ilçesine ait değerlerin tanıtılacağı stantların yer alacağı etkinlikte, yöresel lezzetler de ziyaretçilere sunulacak. Ana temayı oluşturan halk oyunları gösterilerine, Giresun ve İstanbul’dan davet edilen halk oyunları ekiplerinin katılacağı belirtildi. Sadece Giresunlu sanatçılara yer verilecek olan etkinlikte, coşku ve heyecanın bir arada olacağı ifade edildi.

Federasyon, 16. Giresun Tanıtım Günleri öncesinde 3 Aralık Pazar günü saat 14.30’da Üsküdar Meydanı’nda bir etkinlik düzenleyerek tüm İstanbulluları Giresun Günleri’ne davet edecek. Bu programda kemençe, davul zurna ile horon gösterileri yapılacak, vatandaşlara ücretsiz yöresel ikramlar sunulacak ve Giresun Günleri’nin işaret fişi olarak nitelendirilen bu programda Giresun Federasyonu Genel Başkanı Muhterem Memiş tarafından basın açıklaması yapılacak. Toplantıya Giresun Medya Platformu üyeleri de katılım sağladı.