Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Giresun Meyda Plaformu’ndan Şebinkarahisar’a gece desteği

Bu haberin fotoğrafı yok

17 Ocak 2015 günü İstanbul Abdi İpekçi Arena’da düzenlenecek olan Giresun’un Şebinkarahisar ilçesi Derneği 50. Kuruluş yıldönümü etkinliklerine İstanbul’da kurulu Giresun Medya Platformu üyeleri yazılı ve görsel basın desteği verme kararı aldı.

İstanbul Okmeydanı’nda bulunan Şebinkarahisarlılar Derneğin de kahvaltılı bir toplantı ile bir araya gelen Giresun Medya Platformu üyesi basın mensupları 17 Ocak tarihinde yapılacak Şebinkarahisarlılar gecesinde tam kadro yer alarak gecenin ve etkinliklerin haber akışı konusunda Şebinkarahisarlılar derneğine destek kararı aldılar.

Şebinkarahisarlılar Derneğinde Şebin Medya Kurucusu ve İmtiyaz Sahibi Sadi Toygar’ın kahvaltılı toplantıda konuğu olan Giresun Medya Platformu üyesi gazeteciler Abdi İpekçi Arena’da yapılacak Şebinkarahisarlılar Derneği 50. Yıl etkinliklerinde yer alarak geceden ve gecede yer alacak etkinliklerden haber aktarımı konusunda ortak karar aldılar.

Toplantıya Kanal28 TV, Şebin Medya, Medya Giresun, Gurbetçi Giresun, Şadı Haber, Giresunlular Haber, Vatan Giresun Gazetesi, Almanya Giresunlular Derneği Dergisi, Giresun Ajans, Halil Derya Alucra, Medya Tirebolu gazetesi temsilcileri katıldılar.

Toplantının açılış konuşmasını Giresun Medya Platformu Başkanı Ali Şükrü Kara yaptı, Ali Şükrü Kara “ Çok önemli bir gündem ile Şebinkarahisarlılar derneğinde bir araya geldik. 50. Yılını kutlayacak olan bu Giresun derneğimiz çok önemli işlere imza atmış sivil toplum kuruluşlarımıza örnek teşkil etmiş bir kurumdur. 17 Ocak tarihinde yapılacak gece ve etkinlikler basın medya ve biz mensuplarını tabi olarak ilgilendiriyor. Bizde bu önemli gecede kurum olarak katkı sağlayıp yerimizi alacağız. Bu toplantı vesilesi ile birde duyuru yapmak istiyorum. 18 Ocak günü İstanbul Eyüp İSEDER’de Medya Platformumuz kongresinde gerçekleşecektir. Yeni dönem Medya Platformumuza hayırlı olsun. Bu kongrede platformumuz üyesi bütün arkadaşlarımız aday olup katkı sağlayabilirler” dedi.

Şebin Medya İmtiyaz Sahibi Organizasyon ev sahibi Sadi Toygar “ 50. Yıl etkinlikleri boyunca İstanbul’da yaşayan hemşerilerimiz hem yöresel ürünleri, yöresel sanatçıları, halk oyunlarını yöre yazarları ve kültür sanat adamalarının eserlerini sergileme fırsatı olacaktır. Abdi İpekçi Arena’da gündüz 16:00’dan itibaren 20:00’deki Ferhat Göçer konserine kadar bir çok etkinliğe imza atacağız” dedi.

Toplantıya Türkiye’de misafir olarak bulunan Almanya Stuttgart Bölgesi Karadeniz Giresunlular Bw Derneği Başkanı Cevat Öksüz’de Almanya’da yayın hayatına devam eden Karadeniz Giresunlular Derneği Dergisi İmtiyaz Sahibi sıfatı ile katıldı.

Toplantıya katılan Ali Şükrü Kara, Ethem Bakar, Yahya İpek, İbrahim Balcıoğlu, Sadi Toygar, Sami Aydın, Dilaver Yüksel, Halil Derya Tekler, Şaban Kutlu, Aydın Kömürcü, Cevat Öksüz, Abdullah Öner Meral gece ve Medya Platformu ile ilgili görüş ve önerilerini dile getirdiler.