Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Eynesil’de Pancar Çorbası Şenliği düzenledi

Giresun’un Eynesil ilçesinde bulunan Giresun Üniversitesi Eynesil Kamil Nalbant Meslek Yüksek Okulu’nda Pancar (Kara lahana) Çorbası Şenliği düzenlendi.

Giresun’un Eynesil ilçesinde bulunan Giresun Üniversitesi

Eynesil İlçe Kaymakamı Erkut Pamuk ve Ören Belde Belediye Başkanı Mustafa Eren gelen misafirlere çorba dağıttı. Eynesil Kamil Nalbant Meslek Yüksekokulu Müdürü Engin Kaban, yaptığı açıklamada, “Yüksekokulumuzun düzenlediği dönem sonu etkinlikleri kapsamında öğrencilerimizin yöremizin kadim gıda ürünlerinden biri olan, kendi topraklarımızda yetişen ve önde gelen pancar çorbasını tatmalarını arzu ettik. Öğrencilerimiz yurdun her bölgesinden her şehrinden ilçemize gelmişlerdir. Umarız ki gittikleri yerlerde yemek kültürümüzü de anlatır ve aktarırlar” dedi.
Etkinlik, Eynesil ilçe Müftüsü Hüseyin Hacıfettahoğlu’nun yemek duasıyla son buldu. Etkinliğe Eynesil Kaymakamı Erkut Pamuk, Eynesil Belediye Başkanı Ahmet Latif Karadeniz, Ören Belde Belediye Başkanı Mustafa Eren, Meslek Yüksek Okulu Müdürü Engin Kaban, İlçe Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Yusuf Baran, İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Yazıcı, daire ve kurum amirleri, STK temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldılar.