Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Çok kötüydük”

TFF 1. Lig temsilcisi

TFF 1. Lig temsilcisi Giresunspor’da, Teknik Direktör Hakan Kutlu, 3-0 kaybettikleri Balıkesirspor maçında ortaya çıkan tablodan hiç memnun olmadığını söyledi.

“Balıkesirspor karşısında çok kötü bir mağlubiyet yaşadık” diyen Kutlu, “Mağlubiyetten öte biz göreve geldikten sonra yakaladığımız çıkışın ardından Balıkesir maçında hem oyun motivasyonu, hem futbol, hem de sonuç olarak çok kötüydük” dedi.

Kazanırken de kaybederken de Giresunspor’a yakışır bir karakter ortaya koymaları gerektiğine dikkat çeken Kutlu, “Mağlubiyet yaşanırken doğru davranış biçimiyle mağlup olmak bizim buraya yerleştirmek istediğimiz kültürlerden bir tanesiydi. Çünkü Giresunspor önemli bir kulüp, burada oynayan arkadaşlarımızın bu kulübün kültürüne saygı duyması lazım. Kötü oynayabilir, iyi oynayabilir ama doğru davranış şekli çok önemlidir. Başarılı olmak, bir üst lige çıkmak, ilk 6’yı kovalamak en önemli hedeflerimizden bir tanesi ama bu kulübün geleceğiyle alakalı da kazanırken de kaybederken de oyuncularımızın doğru davranış şekliyle camiaya yakışır şekilde hem iyi günde hem kötü günde kulübümüzü temsil etmeleri gerekir. Son maçta bazı oyuncu arkadaşlarımızda bununla alakalı sıkıntılar yaşadık. Balıkesir maçındaki görüntü kabul edilemez. 15 haftalık bir çıkış vardı, düşüşler tabi ki olacak bunlar futbolda var ama doğru davranış şekli çok önemli. Önümüzde Akhisar maçı var. Balıkesir maçına kadarki süreçte ortaya koyduğumuz karakteri, inancı, azmi ve mücadeleyi gösterip, son maçta aldığımız yenilgiyi telafi etmek istiyoruz” şeklinde konuştu.