Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“6 puanlık 90 dakika”

Çotanakların Asbaşkanı Kahraman; “Fatih

Çotanakların Asbaşkanı Kahraman; “Fatih Karagümrükspor ile İstanbul’da oynayacağımız 6 puan değerindeki karşılaşmadan mutlu ayrılan taraf olmak istiyoruz.”

TFF 1. Lig’de play-off mücadelesi veren Giresunspor’da, Kulüp Asbaşkanı Mutlu Ömer Kahraman, hafta sonu Fatih Karagümrükspor ile deplasmanda oynayacakları maçı kazanmak istediklerini söyledi.

28 puana sahip iki takımı karşı karşıya getirecek karşılaşmanın çok zor geçeceğini ifade eden Kahraman, “Fatih Karagümrükspor ile 6 puan değerinde bir doksan dakikaya çıkacağız. Tek hedefimiz galibiyet. Rakibimizi yenip sıralamada bir maçımız eksik olduğu halde çok daha iyi bir konuma yükselmek istiyoruz” dedi.

İstanbul ve çevre illerde yaşayan yeşil beyazlı taraftarları Giresunspor’a desteğe davet eden Kahraman, “Giresunspor’un Marmara Bölgesi’nde büyük bir taraftar kitlesi var. Bütün taraftarlarımızı Fatih Karagümrükspor maçında desteğe bekliyoruz. 12. adamımızın desteğiyle rakibimizi yenip, haftayı kayıpsız geçmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.