Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Türk İş adamı Amerikalıları Bodrum’a davet etti

ABD’de uzun yıllardan bu

ABD’de uzun yıllardan bu yana Diner Restorant işletmeciliği yapan Giresunlu iş adamı Şaban Özdemir, Türkiye’nin Turizm Cenneti olarak bilinen Bodrum’a açtığı Oteller ile adeta yeni bir cennet yarattı. Keşaplı iş adamı Şaban Özdemir, Amerikalı tatilciler ve Türk Amerikan toplumu için Türkiye’de yapacakları tatilleri için Bodrum’da hizmet veren Beş yıldızlı “The Best Life” Hotels Bodrum Center ve “The Best Life” Hotels Gümbet Hıll’i seçmeleri tatilcilerimizin menfaatine olacaktır. Özdemir, sezon öncesi hazırlıkların tamamlandığını ve Hotelerde doluluk oranı şu anda beklenilenin üstünde olduğunu, buna karşılık ABD’den Türkiye’ye gidecek tatilciler için “The Best Life” Otellerinde çok cazip fiyatlara uygulanmakta olan promosyonlardan yararlanmalarını istedi. Özdemir, ayrıca Amerika’dan Türkiye’ye gidecek tatilciler için özel indirimlerin yapılacağını belirtti. Bodrum’un muhteşem güzelliğini The Best Life da özel yat ile yaşayın. İş adamı Şaban Özdemir, bu sezona çok iddalı hazırlandıklarını belirterek önemli açıklamalar yaptı. Özdemir, Hotellerimize ait Özet yatımızla Bodrum’da mavi yolculuk yapacaksanız öncelikle “The Best Life” tatilcilerin yararına olacaktır.

Kendinizi özel hissedecek bir tatil deneyimi yaşamak isterseniz. Bodrum’da, doğru adres olacaktır. Ege bölgesinin incisi konumunda ki Bodrum, her yıl ağırladığı milyonlarca yerli ve yabancı turistlerin uğrak yeri konumunda. Turistlerin aradığı her türlü hizmeti sunan “The Best Life Hotel, Bodrum’da muhteşem bir doğanın yanı sıra eşsiz bir tarih ve kültüre de sahip olmanın vermiş olduğu avantajı en iyi şekilde misafirlerine yaşatıyor. Siz de tercihinizi Bodrum’dan yana kullanırsanız ilk yapmanız gereken mavi yolculuğu tercih ederek mükemmel bir tatil fırsatını değerlendirebilirsiniz. Lüks yatlarda size özel hazırlanan programların keyfini sürebileceğiniz gibi eşsiz ve seyrine doyum olmayan manzaralara doğru yelken açıp güzellikleri  “The Best Life” ile yakalaya bilirsiniz” şeklinde konuştu. Özdemir, Turizm ve İnşaat alanlarında yatırımlarımız devam edecek

Giresunlu işadamı Bodrum’da hizmet veren Hotelleri yenileyerek, eski adı Esentepe olan ve yeni isimleri “The Best Life” olarak hizmet veren Özhanlar Turizm Otelcilik Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Özdemir. iki alanda 2012’de Türkiye’de başladıkları yatırımlarını, hızlandırdıklarını belirtti.

Hasan Çelik/ABD