Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tirebolu’nun temizlik işi, Ege-Tem’e verildi

Bu haberin fotoğrafı yok

Tirebolu’nun temizliği yine Ege-Tem’den sorulacak. Tirebolu Belediyesi tarafından ihaleye çıkarılan Temizlik Hizmet Alımı işi, ihaleye katılan 3 firma arasında en düşük ücreti veren Ege-Tem Firmasının oldu.

Yaklaşık son 5 yıldan bu yana Tirebolu Belediyesi’ne ait temizlik işlerini yürüten Ege-Tem Firması, geçen hafta gerçekleşen ihale sonunda 1 yıllık süre için 1 milyon 258 bin TL’lik ücretle anlaşma sağlayarak, ilçenin temizlik işlerine devam kararı aldı.

Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Ege-Tem Firması arasında imzalanarak onaylanan hizmet alım işi 1 yıllığına yine aynı firmanın olurken; firma bu yılki ihalede geçen yıldan daha düşük bir ücretle hizmete talip oldu. Ege-Tem geçen yıl 1 milyon 800 bin TL’ye aldığı ihaleyi, bu yıl 542 bin TL daha aşağıya çekerek, 1 milyon 258 bin TL’ye aldı.  Firma yetkilisi, 32 personel ve 2 adet Çöp Arabasıyla hizmete devam edeceklerini belirterek, “Biz, Ege-Tem Firması olarak yaklaşık 5 yıldan bu yana Tirebolu’nun temizlik hizmetlerini yürütüyoruz. Amacımız, güzel ve yaşanabilir bir Tirebolu yaratmaktır. İlçedeki vatandaşlarımızın duyarlı olmalarıyla çalışmalarımız daha da iyi olacak ve şehrimizin temizliği herkesi memnun edecektir” şeklinde ifadeler kullandı.

Öte yandan, Tirebolu’nun Temizlik Hizmetlerini tekrar üstlenen Ege-Tem Firması yetkililerine teşekkür eden Belediye Başkanı Abdullah Karapıçak, aynı firmanın geçen yılki ücretten 542 bin TL daha düşük ücretle aldığı ihalenin hayırlı-uğurlu olmasını diledi ve ilçenin 1 yıllık temizlik hizmetlerini yine Ege-Tem Firmasının yürüteceğini söyledi.