Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KÖTÜ GİDİŞE DUR DEYİN!

GİRESUNSPOR bugün deplasmanda saat

GİRESUNSPOR bugün deplasmanda saat 19.00’da karşılaşacağı ELAZIĞSPOR maçından 3 puan almak için mücadele edecek.

Giresunspor bugün (21 Şubat 2018) deplasmanda saat 19.00’da mücadele edeceği Elazığspor maçını Ramada Otelinde yaptığı kampta 3 puan hedefiyle bekliyor.
Takımımızda Dialiba’nın kart cezası bitti ve bugün forma giyebilecek.
Ligin ilk devresinde takımımız evinde rakibi ile 0-0 berabere kaldı.
Yeşil beyazlılar oynadığı son 5 maçta bir beraberlik, 4 mağlubiyet alarak taraftarlarını üzdü.

ÖZKUL: “KAZANIP KENDİMİZE GELMEK İSTİYORUZ”
Başkan Yardımcısı İbrahim Özkul, takımımızdaki kötü gidişe son vermek için bugün Elazığspor karşısında yenemezsek bile yenilmemek amacıyla oynayacaklarını belirterek, futbolcularımızın da işin bilincinde olduklarını söyledi.
Zorlu bir karşılaşma oynayacaklarını ifade eden Özkul şöyle konuştu: “Kazanmamız gereken maçları evimizde kaybetmemiz futbolcularımız üzerinde moralsizliğin yaşanmasına neden oldu.
Alacağımız bir galibiyetten sonra üzerimizdeki olumsuzluğu atıp, başarılı maçlar oynayacağımıza inanıyoruz. Bugün Elazığspor maçına da bu düşünce ile çıkıp mücadele edeceğiz. Futbolcularımıza güveniyoruz ve formalarının hakkını verip sahadan başarılı olarak ayrılacaklarını bekliyoruz.”

MAÇI MALOK YÖNETECEK
Bugün deplasmanda saat 19.00’da oynanacak olan Elazığspor – Giresunspor maçını Kocaeli Bölgesi A klasman hakemi Emre Malok yönetecek.
Yardımcılıklarını Manisa Bölgesi A klasman yardımcı hakemi Cumhur Altay, İzmir Bölgesi A klasman yardımcı hakemi Gökmen Baltacı, İstanbul Bölgesi B klasman hakemi Çağdaş Altay yapacak

AYKUT, HÜSAMETTİN VE MERT SAKAT
Giresunspor’da Elazığspor maçı öncesinde 3 oyuncumuzun sakatlandığı ve Ankara’da tedavi gördükleri öğrenildi.
Aykut Demir, önceki gün yapılan idmanda arka adalesinde ağrı hissedince çalışmayı yarıda bırakmak zorunda kaldı. MR’ı çekilen oyuncunun adalesinde yırtık tespit edildi. Başarılı oyuncunun en az iki üç hafta sahalardan uzak kalacağı kaydedildi.
Sakat oyuncularımızdan Hüsamettin Tut’un Elazığspor maçında forma giymesi beklenirken, Mert Örnek’in tedavisinin devam edeceği belirtildi.

RAKİBİN GOLCÜLERİ
Elazığspor’un golcüleri şunlar: Brito 6, Alparslan Öztürk 4, Mertan Öztürk 4, Ahmet Araç 3, Diarra 3.