Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İYİ Parti İl Kongresi 4 Mart’ta yapılacak

İYİ Parti Giresun İl

İYİ Parti Giresun İl kongresi 4 Mart Pazar günü yapılacak. İl Başkanı Ünzile Yüksel konuya ilişkin yaptığı açıklamada Siyasetteki boşluktan ve zorunluluktan doğan İYİ Parti katılımlarla her geçen gün büyürken Yüce Türk Milletinin umudu, tıkanan Türk siyasetinin de tek alternatifi olmuştur” dedi.

Yüksel sözlerine şöyle devam etti; “Partimize daha kuruluş aşamasında başlayan engellemeler ve saldırılar, kurulup her geçen gün büyümeye başladığımız bugünlerde de devam etmektedir. Kamuoyuna baskılarla korku salanlar esasında bu yaptıklarıyla İYİ Partinin hızla büyümesinden ve milletle kucaklaşmasından ne kadar korku duyduklarının altına imza atmaktadırlar. Biz hiçbir baskıya ve engellemeye boyun eğmeden Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’in dik ve onurlu duruşunun gölgesinde emin adımlarla iktidara yürüyen vatan sevdalısı bir siyasi hareketiz.”

İl Başkanı Yüksel sözlerini şöyle sürdürdü: “İYİ Parti adeta sel olmuş akıp gelmektedir ve Tüm Türkiye’de eşi benzeri görülmemiş bir şekilde örgütlenmesini tamamlamıştır. Bu bir kutlu yürüyüştür. Bu yürüyüşte önümüz kesmek isteyenler olacağı gibi birlikte yola çıktığımız arkadaşlarımızdan da tökezleyip düşecek, yolu yarıda bırakacak, baskılara boyun eğecek, şahsi çıkarlarına ve ihtiraslarına yenik düşecek, hatta bu oluşumu baltalamaya çalışacak ayrık otları da olacaktır.

Bizler hiçbir menfaat beklentisi olmadan tek derdi daha güzel bir Giresun daha yaşanılabilir bir Türkiye sevdasıyla siyasetin yelpazesinin sağından soluna herkesimi kucaklamış iktidara aday Merkez bir partiyiz. Bazı basın yerli basın yayın organlarında ve sosyal medyada malum sebeplerden partiden ayrılanlarla ilgili kaynağı ve kimin tarafından yapıldığı belli olmayan dedikodu mahiyetindeki bazı açıklamalar sanki gerçekmiş gibi kamuoyuna lanse edilmektedir. Evet bir ilçemizde bazı istifalar olmuştur ama bu istifaların sebepleri bellidir, bunlar her siyasi hareketin içinde olmuştur olacaktır da. Bizler bunlara takılmıyoruz ve bütün ilçe başkanlarımız ve yönetim kurulu üyelerimizle yolumuza devam ediyoruz.  Bizi rahatsız eden bu tarz haberlerin altına kaynağı, kimin söylediği belli olmayan gerçeği yansıtmayan yorum ve ifadelerin eklenerek haber yapılmasıdır. Dedikodu mahiyetindeki bu tarz haberleri kamuoyuna lanse etmek gazetecilik değildir. İYİ Parti iktidara aday bir partidir. Bizler halkın büyük teveccühüne mazhar olduk. Sorumluluğumuz büyüktür, Tüm Türkiye’de olduğu gibi Giresun’da da başarılı olduğumuzun kanıtı Sayın Genel Başkanımızın katılıyla gerçekleştirdiğimiz adeta bir mitinge dönüşen İl başkanlığı açılış programımız ve 4 Mart 2018 Pazar günü Hüseyin Restoran’da yapacağımız muhteşem İl kongremiz olacaktır. Tüm halkımız kongremize davet ediyor saygı ve selamlar sunuyorum.”