Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Görele sahil aydınlatmaları onarıldı

Yıllar önce kimliği belirsiz

Yıllar önce kimliği belirsiz kişi ve kişilerce lambaları kırılarak, alt döşeme kabloları çalınan sahil yolu güzergâhında bulunan aydınlatma lambalarımız Görele Belediyesince yeniden onarılarak, halkın kullanımına açıldı.

Hizmet çalışmalarını aralıksız sürdürerek, şehrin hizmet kalitesini arttıran Görele Belediyesi, yıllar önce kimliği belirsiz kişi veya kişilerce zarar verilerek, lambaları kırılan, alt döşeme kabloları çalınan sahil yolu güzergâhında bulunan aydınlatma lambalarımız özverili bir çalışma içerisinde tekrar onarılarak, halkın kullanımına açıldı.

Belediye Fen İşleri Müdürü Serkan Çınar ve belediye mühendislerinden Celal Hayta, çalışmaları bizzat yerinde takip etti.

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, ilçenin girişinden çıkışına kadar bazı kişi ve kişilerce zarar verilerek, kullanılamaz hale getirilen sahil yolu güzergâhında bulunan aydınlatma lambalarının tekrar onarılarak, halkın kullanımına açıldığını söyledi.

Şehrin estetiğine önem vererek, vatandaşların özelikle geceleri daha güvenli hareket edebilmesini sağlamak amacıyla ışıklandırma çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirten Başkan Erener, “Bilindiği üzere yıllar önce kimliği belirsiz kişi ve kişilerce lambaları kırılarak, alt döşeme kabloları çalınan sahil yolu güzergâhında bulunan aydınlatma lambalarımızı titiz bir çalışma sonrası tekrar onardık. Bazı yerlerde aralıklarla renkli ışıklandırma çalışmaları da yaparak, çeşitli renklerle sahilimizi süsledik. Şehirler aydın oldukça güzeldir ve şehrin estetiği önemlidir. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.