Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fotoğraf sanatçılarına ödülleri verildi

Giresun Belediyesi tarafından bu

Giresun Belediyesi tarafından bu yıl 1.si düzenlenen “Giresun’da Kültür ve Yaşam” konulu Ulusal Fotoğraf Yarışması’nda dereceye giren sanatçılar ödüllerini Belediye Başkanı Kerim Aksu ve Kardeş Şehir Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ın elinden aldılar.

Başkan Kerim Aksu, ilk kez düzenlenen fotoğraf yarışmasına ilginin yoğun olmasının kendilerini memnun ettiğini belirterek; “Bu fotoğraflar geleceğe taşınacak en önemli eserlerdir. Giresun’un güzelliğini, değerlerini ortaya çıkaran fotoğraf sanatçılarımızı ve dernek yöneticilerini kutluyorum. Gelecek yıllarda bu yarışmayı devam ettireceğiz. Bizim göremediğimiz veya dikkatimizi çekmeyen birçok önemli değeri ortaya çıkardınız. Bu eserleri başka illere gönderip, Giresun’u tanıtacağız” dedi.

Başkan Kerim Aksu ilk üç dereceye giren sanatçıların ödüllerini verdi.

Giresun Belediyesi öncülüğünde, Giresun Gezgin Fotoğrafçılar Derneği (GEZFOD) ile Giresun Fotoğraf Sanatı Derneği (GİFOD) işbirliğinde organize edilen ve Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) tarafından onaylı yarışmaya 296 katılımcı tarafından 995 fotoğraf gönderilerek değerlendirmeye alındı.