Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Darıca’da Giresunlular Gecesi

Darıca Belediyesi ile ilçedeki

Darıca Belediyesi ile ilçedeki dernekler tarafından bu yıl 10. düzenlenen Şehirler ve Kültürler Kaynaşması, Giresunlular gecesi ile başladı.
Ülkemizin en uzun soluklu etkinliklerinden olan ve 39 derneğin katılımıyla yapılacak olan Şehirler ve Kültürler Kaynaşması 10 Ağustos’ta yapılacak olan Final Programı ile son bulacak. 40 gün sürecek olan etkinlikler, program yapacak olan tüm derneklerin katılımı ile Mehteran Takımı eşliğinde gerçekleşen kortej yürüyüşü ile başladı. Programa Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan’ın yanı sıra bölge protokolü ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Sahildeki şölen alanında devam eden programda selamlama konuşması yapan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Giresun’un güzelliklerine değinerek, “Bu etkinliğimiz sayesinde ülkemizin değişik coğrafyalarından gelerek yaşantılarını burada sürdüren vatandaşlarımız her akşam birlik ve beraberlik içinde hem eğleniyor hem de değişik kültürleri tanıma fırsatı yakalıyor. Yeşil ve mavinin kucaklaştığı, inci kenti Giresunlu hemşerilerim, bu akşamda Giresun’u tanımak ve eğlenmek için buradayız. Hepiniz gecemize hoş geldiniz, sefalar getirdiniz” diyerek konuşmasını tamamladı.