Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CUMHURİYET PARKI KARANLIKTA!

Giresun Belediyesi’nin elinden alınarak

Giresun Belediyesi’nin elinden alınarak Milli Emlak’a verilen şehrin merkezindeki Cumhuriyet Parkı yaz sezonunu karanlık içerisinde geçiriyor.

Çocuk oyun parkı ile yürüyüş yollarındaki aydınlatma sistemleri yıkılmış kaderine terk edilmiş durumda. Vatandaşlar Vali Harun Sarıfakıoğulları’nı parka davet ederek durumu gözleri ile görmesini istiyorlar.

Sahildeki dolgu alanına yapılan başlangıçta Giresun Belediyesinin sorumluluğunda olan ancak daha sonra belediyeden alınarak sorumluluğu Milli Emlak’a devredilen sahildeki Cumhuriyet Parkı yaz sezonun yoğun olarak yaşandığı bu zamanda adeta karanlığa mahkum edildi. Çocukları ile birlikte parka gelen aileler yürüyüş yolları ile çocuk oyun parkı ve basketbol oyun sahası ile tenis sahasının bulunduğu alana ancak cep telefonlarının ışıkları ile gidebiliyorlar.

VALİ’Yİ PARKA DAVET ETTİLER

Yeşilgiresun’un haberine göre Cumhuriyet Parkı’ndaki işletme sahipleri duruma tepki gösterirken vatandaşlarda Vali Harun Sarıfakıoğulları’nı parka davet ederek şehrin en merkezi yerindeki parkın durumunu kendisinin görmesini istediler.

Milli Emlak’ın sorumluluğundaki parkta yürüyüş yollarının yanı sıra özellikle çocuk oyun parkı ve basketbol sahasındaki aydınlatma araçlarının kırık ve dökük olması dikkati çekiyor.