Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“BU İŞLER KOLAY İŞLER DEĞİL”

Yeşil beyazlı Kulübün başkanı

Yeşil beyazlı Kulübün başkanı Mustafa Bozbağ, istedikleri hedefe ulaşamadıklarını kabul etti. Bozbağ, “Madalyonun iki yönü var. Sportif açıdan hedefimize ulaşamadık ama maddi yönden borçsuz bir kulüp ortaya getirdik” dedi.

Giresunspor’da göreve geldiğinde Orduspor’un süper ligde, Samsunspor’un da 1. ligde olduğunu söyleyen Bozbağ, “Birisi milyonluk bir şehir, diğer komşumuz bugün liglerde yok. Bunu bir de böyle değerlendirin” diye konuştu. Bozbağ, Giresun’da 50-100 kişilik bir grubun kendisine ve yönetimine bilinçli olarak sataştığını, eleştirilerinin Giresunspor’u batırmaya yönelik olduğunu iddia etti.

Giresunspor Kulübü Başkanı Mustafa Bozbağ, liglerin bitimine 1 hafta kala zehir zemberek açıklamalarda bulundu. Bozbağ, bu hafta sona erecek olan 2017-2018 sezonunda sportif açıdan beklenen başarıyı yakalayamadıklarını kabul etti. Bozbağ, sportif açıdan istediğimiz alamadık ama madalyonun öteki yüzü de var. Bugün milyonluk şehir Samsunspor’un durumlu ortada, biz göreve geldiğimizde Orduspor süper ligde idi bugün hiç yok. Giresun7un potansiyeli belli birde konuya bu gözle bakmak lazım” dedi.

“NURETTİN BEY ISRARLA İSTEDİ”

Mustafa Bozbağ, “Giresunspor’u hangi şartlarda aldığımızı her kes biliyor. Özellikle sayın Bakanımız Nurettin Bey benim başkan olmamı ısrarla istedi. Giresun’da kime sorsam seni söylüyor arkadaş bu görevden kaçamazsın hep birlikte Giresunspor’u kalkındıracağız dedi ve destek verdi. Bugün onun verdiği desteği kimse inkar edemez, ben bu kulübe hiçbir zaman siyaseti sokmadım, sokmam da. Giresunspor siyaset üstü bir kurumdur. Her seçim öncesi benim için ya milletvekili, yada belediye başkanı olacak dedikoduları yaydılar bunların amaçları başka idi” dedi.

50-100 KİŞİYİ GEÇMEZ

Eleştiriye her zaman açık olduğunu söyleyen Mustafa Bozbağ, “Ama bazıları var ki bunların amaçları eleştiri filan değil. Ne anamız kalıyor ne eşimiz. Her türlü hakareti yapıyorlar. Saysan bunların sayıları bu şehirde 50 bilemedin 100 ü geçmez. Bunlar şahsi menfaat peşinde koşanlar. Bu kulüpten benim yönetimimden bunlara ekmek çıkmaz, bunların amaçları Giresunspor filan değil, şahsi çıkarları” dedi.