Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Belediye dolum tesislerindeki araziyi satışa çıkarttı

Giresun Belediyesi eski Petrol

Giresun Belediyesi eski Petrol Ofisi tesislerinin bulunduğu bölgedeki 3.5 dönümlük arazisini satıp elde edilecek parayla Sokakbaşı’ndaki Kültür Sitesi inşaatına başlayacak.

Giresun Belediyesi mülkiyeti kendisine ait olan Gemiler Çekeği Mahallesi’ndeki eski petrol ofisi dolum tesisleri alanındaki yaklaşık 3.5 dönümlük araziyi satışa çıkarma kararı aldı. Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, dolum tesislerinin bulunduğu bölgedeki toplam alanın 35 dönüm olduğunu bunun 3.5 dönümlük kısmının kendilerine 2010 yılında geçtiğini belirterek, “Bu alanı açık ihale yöntemi ile satışa çıkaracağız. Planda da konut ve ticaret alanı olarak kullanımına izin verildi” dedi.

PARASI İLE KÜLTÜR SİTESİ YAPILACAK

Başkan Kerim Aksu, daha önce özel sağlık tesis alanı kapsamına sokulan ancak daha sonra bu alandan çıkarılan araziden elde edilecek gelirle Sokakbaşı’ndaki Kültür Sitesi inşaatına hemen başlayacaklarını söyledi. Başkan Aksu’nun araziyi satma kararına ise AK Partili Meclis Üyesi İbrahim Usta itiraz etti. Usta’nın itirazı üzerine Başkan Aksu, “Satış kararını CHP grubu uygun görmüştür” karşılığını verdi.