Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BAKAN TEMEL ATTI AÇILIŞ YAPTI

Orman ve Su İşleri

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Giresun’da 163 milyon lira yatırım bedelli 13 tesisin temsili temel atma ve açılışını gerçekleştirdi.

Açılış töreni öncesi Giresun Valiliği’nde Giresun Milletvekilleri Cemal Öztürk, Sabri Öztürk, Vali Harun Sarıfakıoğulları ve daire amirlerinin katılımıyla basın toplantısı düzenledi.

Düzenlenen toplantıda açıklama yapan Bakan Eroğlu, 163 milyon lira bedelli 13 tesisin açılış ve temel atma törenini yapmak için Giresun’da bulunduğunu söyledi.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu; “Giresun’da 13 tesisten 2’sinin açılışını gerçekleştireceği, 11 tesisinse temelini atacağız. Tesislerin biri Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğünce, biri  ise Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Genel Müdürlüğünce Giresun’a kazandırıldı. Orman Genel Müdürlüğünce yapılacak 1 ve Doğa Koruma Milli Parklar Genel Müdürlüğünce yapılacak bir tesisin de temeli atılacaktır. Temeli atılacak ve açılışı yapılacak 13 tesisin maliyeti ise 163 milyon lira değerinde çok önemli projelerdir” dedi.