Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Aldığım sorumluluğu Giresun adına taşıyacağım”

24 Haziran seçimlerinde Giresun

24 Haziran seçimlerinde Giresun Milletvekili seçilen Necati Tığlı yazılı bir açıklama yaparak, seçmenlerine teşekkür etti. Tığlı, Giresun Halkının omuzlarına yüklediği sorumluluğun bilincinde olduğunu belirterek; “Aldığım bayrağı zirveye taşıyacağım, Giresun’un temsilcisi olarak hakkını almak için TBMM de görev yapacağım” dedi.

Türkiye’nin erken ve baskın bir seçime götürüldüğünü vurgulayan Milletvekili Necati Tığlı şöyle devam etti; “Adaylığım süresince her vatandaşımıza ulaşmaya çalıştık. Uzattığımız elimizi sıkan, bizlere destek veren ve vermeyen her vatandaşımıza teşekkür ediyorum.

Partililerimize, il, ilçe başkanlarımıza, yönetim kurullarına, kadın kolları, gençlik kolları başkan ve üyelerine, belediye ve il genel meclisi üyelerimize, belediye başkanlarımıza, kalbi demokrasi ve değişim için çarpan her vatandaşımıza ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Bu bir bayrak yarışıdır, aldığımız bu kutsal bayrağı zirveye taşımak ve zirvede tutmak için gece, gündüz çalışacağım. Giresun’un her sorununun, Giresunlunun taleplerinin takipçisi olacağım. İktidarın yapamadıklarını, ihmal ettiklerini her zaman takip edip, halkımızla paylaşacağım. “Halkın kendilerine muhalefet görevi verdiğine işaret eden Necati Tığlı, “Halkımızın tercihi ve takdiri başımızın üzerindedir. Çok çalışıp halkın desteğini, takdirini kazanacağız. Cumhuriyet Halk Partisi, demokrasinin, hukuk devletinin, çağdaş yaşamın ve Cumhuriyetin teminatıdır. Bize verilen sorumluluk bilinciyle ülkemize hizmet edeceğim. Seçimlerin, Giresun’umuza, ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde açıklamasını tamamladı.