Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK PARTİLİLER ERDOĞAN, CHP’LİLER İNCE İÇİN BAĞIŞ YAPTILAR

AK Parti Giresun İl

AK Parti Giresun İl Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Milletvekili Cemal Öztürk, Ana Kademe Yönetim kurulu üyeleri, Merkez İlçe, Kadın ve Gençlik Kolları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Seçim Kampanyasına destek olmak için Ziraat Bankası’nda bir araya geldi.

İl Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, yaptığı açıklamada “24 Haziran seçimleri ülkemiz için bir dönüm noktasıdır. Bizlerde bugün teşkilatlarımızla birlikte Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim kampanyasına destek olduk. Milletin adamı, halkın hizmetkarı, hakkın aşığı Cumhurbaşkanımıza sadece seçimlerde değil her zaman destekçiyiz” dedi.

CHP’LİLER DE İNCE İÇİN BAĞIŞ YAPTI

Cumhuriyet Halk Partisi Giresun İl ve Merkez ilçe başkanlığı, gençlik ve kadın kolları üyeleri, belediye başkanı, milletvekili adayları 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı seçimlerine partilerinin adayı olarak katılan Yalova Milletvekili Muharrem İnce’ye kampanya desteği için İş Bankası Giresun Şubesi’nden havale yaptılar. CHP İl Başkanı Fikri Bilge yaptığı açıklamada, demokrasi ve hukuk devletinin her vatandaşa eşitlik sağladığını, ancak ülkemizde bu kavramların iktidarın demokrasisi ve hukukuna dönüştüğünü söyledi.