Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Partili Cemal Öztürk seçim çalışmalarını sürdürüyor

AK Parti Giresun Milletvekili

AK Parti Giresun Milletvekili ve Milletvekili Adayı Cemal Öztürk, seçim çalışmalarına Şebinkarahisar ve Alucra ilçesinde devam etti.

Öztürk, seçim çalışmaları kapsamında Milletvekili Adayları Kadir Aydın, Sabri Öztürk ve Serdar Demirkan’la birlikte Şebinkarahisar ve Alucra ilçesinde ziyaretlerde bulundu. İlk olarak ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek partililerle bir araya gelen Öztürk, ardından ilçe sakinlerini ve esnafları ziyaret ederek 24 Haziran seçimleri için destek istedi. Ayrıca, Şebinkarahisar’da Köy ve Mahalle Muhtarları ile Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileriyle de bir araya gelen Öztürk, konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “16 yıl önce Milletimiz, Türkiye’yi yönetme yetkisini Adalet ve Kalkınma Partisi’ne emanet etti. Sayın Cumhurbaşkanımız o zaman genel başkanımızdı. Biliyorsunuz önce siyasi yasak getirdiler. Önünü kesmeye çalıştılar defalarca. Ama milletin iradesinin üstünde hiçbir irade, hiçbir güç tanımadığımız için milletimiz ne demişse o oldu.
2002’den 2018’e kadar her seçimde milletimiz teveccühünü, desteğini hep AK Parti’den yana kullandı. Demek ki AK Parti’nin yaptığı hizmetleri milletimiz takdir ediyor. Millet hizmeti ödüllendiriyor. Eğer varsa bir şey hemen o anda faturayı kesiyor. Cezalandırıyor. Dolayısıyla iktidarların karnesi seçimlerdir. Seçimde milletin huzuruna geldiğinde yeniden güven tazeleyip devam ediyorsa demek ki karne iyidir. Dolayısıyla milletimiz Ak Parti’ye daima geçer not verdi. Allah’a şükür. 24 Haziran’da da bir seçim olacak. Fakat bu seçim farklı. Hiçbirine benzemiyor. Burada yeni anayasa sistemi gereği önce Cumhurbaşkanı seçilecek, Cumhurbaşkanı da hükümeti kuracak. İnşallah milletimizin teveccühü ile Cumhurbaşkanımız birinci turda seçimi alacak. İkinci olarak milletvekilleri seçilecek. Biliyorsunuz milletvekili sayısı da 550’den 600’e çıktı. Mecliste üçlü bir yasama kurulunun oluşması lazım.

Cumhurbaşkanımızın mecliste kanun çıkarabilecek ve krize neden olmayacak bir gruba sahip olması lazım. Bu bakımdan milletvekili seçiminde de çok güçlü bir grubun oluşması lazım. Milletvekilleri bu dönemde kanun yapacak. Bir de denetleme yapacak. İki görevi oldu. Yasama ve denetleme. Yapacak daha çok işimiz var. Gidecek yolumuz var. Hedefimiz 2023. Yani Cumhuriyetin 100. Yılında Türkiye’yi, dünyanın ilk on büyük ekonomisi arasına götürmek. Bu kolay değil. Son günlerde yaşadığımız ekonomik çalkantılar durup dururken olmuyor. Rakiplerimiz var, düşmanlarımız var. Hani rekabet güzel bir şey de düşmanlık kötü. Bu coğrafyada hesabı olanlar var. Bu oyunları bozmak için de tekrar ediyorum, güçlü bir Cumhurbaşkanı ve güçlü bir Meclis gerekiyor. Yeniden seçilirsek yine beraber yol alacağız Allah’ın izniyle. Hep birlikte şehrimize, milletimize, ülkemize hizmet edeceğiz. Hepinize çok çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun.”