Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ABD’de Giresunlu iş adamına birincilik ödülü

ABD’nin Pennsylvania eyaletinde restoran

ABD’nin Pennsylvania eyaletinde restoran işletmeciliği yapan Keleplıb iş adamı Hüseyin Günaydın’a birincilik ödülü verildi.

ABD’nin Pennsylvania eyaletinde bir gazetenin internet üzerinden yaptığı oylamayla 100 restoran arasından Golden Eagle Diner Restoran birinci olduğu bildirildi.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen yarışmada 100’den fazla restoran arasından birinci olma başarısı gösteren Hüseyin Günaydın yönetimindeki Golden Eagle Diner Restoran ödülünü düzenlenen törende aldığı belirtildi.

Golden Eagle Diner Restoran’ın başta temizlik ve müşteri memnuniyeti, müşteriye servis edilen yemeğin günlük taze ve kaliteli ürünlerden hazırlanması, sürekli değişime önem vermesi ve yenilikler sunması, yaratıcı fikirler ve çevreye duyarlı anlayışından dolayı ödüle layık görüldüğü kaydedildi.

Yarışmada birincilik ödülünü alan iş adamı Hüseyin Günaydın, bugün sektörün en büyüğü olmanın mutluluk verici olduğunu söyledi. Aldığımız ödül de bunun bir göstergesi olarak kabul ediyorum. Yarışmada 100’ün üstünde restoranın arasından birinci olmanın önemini vurgulayarak, gece gündüz emek verdiklerini dile getirdi.

İş adamı Hüseyin Günaydın, başta çocuklarım Murat, İzzet ve Taşkın Günaydın’a, torunum Abdullah, yeğnim İzzet Günaydın’a mutfakta çalışan yerli ve yabancı herkese, ön tarafta çalışan menajerlerimize, çalışan garsonlarımıza ve bizleri zirveye taşıyan müşterilerimize sonsuz teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Hasan Çelik/ABD