Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yılmaz, “Seçimlere hazırız”

MHP Giresun Milletvekili Aday

MHP Giresun Milletvekili Aday Adayı Dr. Hasan Yılmaz, yaptığı açıklamada, “Öncelikle belirtmek isterim ki teşkilatımız, partimize gönül verenler ve şahsımıza teveccüh gösteren yol arkadaşlarımız ile seçimlere hazırız.

Biz sadece seçim dönemleri halkımızın karşısına çıkan değil her zaman teşkilatlarımızın yanında olan halkımızın içinde olan bu şehrin insanıyız. Seçim gezilerimizi, teşkilatlarımızla, tüm ilçe ve beldelerde sürdürüyoruz. Halkımızın ortak beklentisi aynıdır. Seçildikten sonra bizleri unutan değil, bizlerin yanında olan milletvekili istiyoruz. Ulaşılabilen bir milletvekili istiyoruz şeklindedir. Tüm Giresun halkına çağrıda bulunmak istiyorum. Bizlere destek veren değerli halkımız görecektir.

MHP milletvekili farkı bu şehirde hizmetleriyle, yapacaklarıyla, çalışmalarıyla ortaya çıkacaktır. Giresun için çok önemli projelerimiz var. Kısa vadede ve uzun vadede hayata geçireceğimiz projelerimizle Giresun’umuzun gelişmesine ciddi katkı sağlayacağız. Biliyoruz halkımız bizlere ve MHP’ye çok güveniyor. Bizlerde onların güvenini asla boşa çıkarmayacağız” ifadelerini kullandı.