Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Valimizi protokolde görmek isterdik”

Ayhan; Adanaspor Kulüp Başkanı

Ayhan; Adanaspor Kulüp Başkanı Bayram Akgül’ün yakın arkadaşı olan Ordu Valisi Tuncay Sonel’in Giresunspor-Adanaspor maçını tribünden izlediğini belirterek, “Sayın Valimiz Enver Ünlü’nün Giresun’da olmasına rağmen maça gelmemesi ise Giresunspor taraftarlarını ve spor camiasını üzmüştür” dedi.

Giresun Otel ve Kahveciler Odası ve Öz Giresun Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ercan Ayhan, “Geçtiğimiz Çarşamba günü oynanan ve Giresunspor’un 4-3 kazandığı Adanaspor karşılaşmasında Giresun Valimiz Enver Ünlü’yü yeşil-beyazlı takımımızın yanında görmek isterdik” dedi.

Ayhan, Giresunspor’un Giresun’un bir numaralı markası olduğuna dikkat çekerek, herkesin maddi ve manevi yeşil beyazlı kulübe destek vermesi gerektiğinin altını çizdi.

Ayhan, Adanaspor Kulüp Başkanı Bayram Akgül’ün yakın arkadaşı olan Ordu Valisi Tuncay Sonel’in Giresunspor-Adanaspor maçını tribünden izlediğini belirterek, “Sayın Valimiz Enver Ünlü’nün Giresun’da olmasına rağmen maça gelmemesi Giresunspor taraftarlarını ve spor camiasını üzmüştür. Vali Ünlü, maç saatinde aciliyeti olmayan bir dizi kurum ve kuruluş ziyareti yerine yeşil-beyazlı ekibimizin yanında yer alarak, gerekli manevi desteği verebilirdi. Giresunspor’un bundan sonraki iç saha maçlarında Sayın Valimizi yeşil-beyazlıların yanında protokol tribününde görmek isteriz. Giresunspor maddi destek kadar manevi desteğe de ihtiyacı vardır” ifadelerini kullandı.