Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Karahan’ın 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Giresun Valisi Hasan Karahan,24

Giresun Valisi Hasan Karahan,24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Vali Karahan mesajında şöyle dedi: “Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk 24 Kasım 1928’de “Millet Mektepleri’nin Başöğretmenliği”ni kabul etmiştir.1981 tarihinden itibaren büyük bir heyecan ve coşku ile kutladığımız 24 Kasım Öğretmenler Gününün başta öğretmenlerimiz olmak üzere, tüm eğitim camiasına ve ilimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Öğretmenlerimiz, yarınlarımızın teminatı olan gençlerimizi millî, ahlaki ve kültürel değerlerimize bağlı bireyler olarak yetiştirmek için sonsuz sevgi ve sabırla büyük bir çaba göstermektedirler.
Emek, özveri, sabır ve hoşgörü gibi fedakârlıkların en büyüğünü göstererek eğitmeyi ve öğretmeyi bir ideal olarak benimseyen öğretmenler bir milletin aydınlanması ve gelişmesindeki en önemli temel taşlardan biridir.  Bir devletin çağdaş ülkeler düzeyine erişebilmesi, eğitim ve öğretimin kaliteli ve bilimsel yöntemlerle yürütülmesi ile ancak mümkün olabilir. Geleceğine yatırım yapmak isteyen toplumların en başta gelen önceliği eğitim ve öğretim faaliyetleri konusunda insanına yapacağı yatırım olduğunu unutmamamız gerekmektedir. Eğitim kalitesinin daha da artırılması ve bu alanda mevcut olan sorunların giderilmesi konusunda son yıllarda ülke genelinde olduğu gibi ilimizde de çok ciddi çalışmalara ve yatırımlar yapılmıştır.
Bu duygu ve düşüncelerle, tüm Öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü”nü kutlar, sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim.