Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Karahan’dan Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesine ziyaret 

Vali Hasan Karahan, Giresun

Vali Hasan Karahan, Giresun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret etti. 150 yataklı Giresun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret eden Vali Karahan, hastane içinde incelemelerde bulundu. Sağlık Bakanlığı Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Giresun Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ve Giresun Üniversitesi Tıp Fakültesi arasında gerçekleşen afiliasyon ( ortak kullanım) protokolü sonrasında kamu hastanelerine halkımız tarafından yoğun ilgi gösterilmeye başlandığını belirten yetkililer, günlük muayene sayısının ciddi boyutlarda artış gösterdiğini aktardılar.

Polikliniklerde muayene olan ve yatan hasta bölümünde tedavileri devam eden hastalarla bir süre sohbet eden Vali Karahan, hasta ve hasta yakınlarına acil şifalar diledi. Afiliasyon (ortak kullanım) protokolü sonrası halkımızın başka illere sevkinde ciddi oranda azalmalar olmasının sevindirici olduğunu belirten Vali Karahan, hasta memnuniyetini ön planda tutularak verilen hizmetin kalitesinin artırılarak devam ettirilmesini istedi.

Vali Karahan’ın hastane ziyaretlerinde; Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Coşkun, İl Sağlık Müdürü Opr. Dr. Ahmet Bal, Giresun Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Opr. Dr. Hasan Hüseyin Arslantürk, Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Coşkun,  Giresun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Hüsne Bostan da hazır bulundu.