Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali demokrasi nöbeti tuttu

Giresun Valisi Sarıfakıoğulları, Atatürk
Giresun Valisi Sarıfakıoğulları, Atatürk Meydanında Giresunlularla birlikte demokrasi nöbeti tutmaya devam ederken, meydanda toplanan vatandaşlarla sohbet ederek, nöbete katılanlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.
Atatürk Meydanında kurulu bulunan stantları da ziyaret eden Vali Sarıfakıoğulları, stant görevlilerinden bilgi aldı.
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında Giresun Atatürk meydanında Giresun İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünün “O Kahraman Benim” gönüllülük projesi için açtığı standı da ziyaret eden Vali Harun Sarıfakıoğulları, stantta görevli Giresun AFAD personeli ile hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra AFAD Gönüllüsü Ön Kayıt Formu’nu doldurarak AFAD Gönüllüsü oldu.
15 Temmuz Destanı etkinliklerinin son gününde Atatürk Meydanında bulunan, 15 Temmuz Demokrasi Zaferi Anı Defteri’ne duygu ve düşüncelerini aktaran Vali Sarıfakıoğulları “15 Temmuz Destanının Yıldönümünde; Millet iradesine, demokrasisine sahip çıkarak meydanları dolduran Aziz Milletimizin önünde minnet ve şükranla eğiliyorum. Hain darbe girişiminin püskürtürken şehadet şerbetini içen Şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet diliyorum. Gazilerimize Allah’tan şifa diliyor, minnet ve şükran duygularımı ifade ediyorum. 15 TEMMUZ’U UNUTMADIK, UNUTTURMAYACAĞIZ” diye yazarak defteri imzaladı.