Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Turhan Alçelik başdanışman oldu

Geçtiğimiz aylarda Gelecek Partisi’ne

Geçtiğimiz aylarda Gelecek Partisi’ne törenle katılan Giresun’un tecrübeli siyasetçisi ve önceki dönem milletvekillerinden Dr. Turhan Alçelik’e Ahmet Davutoğlu tarafından başdanışmanlık görevi tevdi edildi.

Alçelik’in Gelecek Partisine kazandırılmasında ve bu göreve getirilmesinde İstanbul-Giresun hattında adeta mekik dokuyan Giresun İl Başkanı Murat Kılıçaslan yine geçtiğimiz günlerde yaptığı Genel Merkez ziyaretinin ardından kamuoyuna duyurdu.

Başkan Kılıçaslan yaptığı açıklamada, “Uzun yıllarını siyasete vermiş ve dürüstlüğünden, bu şehir insanına hizmet adına amaçlarından sapmamış bir büyümüz olan Dr. Turhan Alçelik vekilimizin aramızda olmasından onur duyuyorum. Onun fikirleri ve bilgi birikiminden faydalanarak insanlarımıza daha güzel ve nitelikli hizmetler yapacağımıza inancım tamdır. Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu ile geçtiğimiz günlerde yaptığımız istişareler neticesinde Sayın Turhan Alçelik vekilimizin bu tecrübelerinden daha fazla istifade edebilmek adına kendisine Genel Başkanımız tarafından başdanışmanlık yetkisi verildi. Giresun’umuz için bu müjdeli haberi vermekten mutluluk duyuyorum ve Turhan vekilimizi de tebrik ediyorum” dedi.

Diğer yandan Giresun kamuoyunda Dr. Turhan Alçelik’in Gelecek Partisine geçmesinin olumlu yankıları sürerken, kendisinin yakın zamanda Giresun’a gelerek basın açıklaması yapması bekleniyor.