Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tüm imkanlar seferber edildi

Türkiye’yi dehşete düşüren Giresun’daki

Türkiye’yi dehşete düşüren Giresun’daki sel felaketi sonrası afetten zarar gören bölgelerde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun talimatları ile Giresun Belediyesi birçok araç ve personelini felaketin yaşandığı ilk saatlerden itibaren Dereli, Doğankent, Yağlıdere ve Duroğlu’na gönderirken, ekipler çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Tüm imkânlarını seferber eden Giresun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü, İtfaiye Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekiplerinden oluşan 122 personel ve 26 araç ile çalışmalara destek verirken, ihtiyaç sahiplerine gıda yardımları da yapılıyor.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu felaketin yaşandığı ilk saatlerden bu zamana kadar çalışmaları yerinde takip ederken, sel felaketi nedeniyle Giresun’a gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli’nin bölgedeki incelemelerine eşlik ediyor.