Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tirebolu Ziraat Odası banka görevi yapacak

Bu haberin fotoğrafı yok

Giresun’un Tirebolu İlçe Ziraat Odası, Alan Bazlı Destek Ödemelerinde banka görevi yapacak. Tirebolu Ziraat Odası Başkanlığı, 6 Nisan’dan itibaren üreticilere yapılacak destek ödemelerinde banka görevi üstlenerek, Yeniköy Mahallesindeki binasında  üreticilere hizmet vereceğini açıkladı.

Ziraat Bankası ile yapılan antlaşma sonucu, Tirebolu’da Alan Bazlı Gelir Desteğinden yararlanacak üreticilere ödeme konusunda hizmet verecek olan Tirebolu Ziraat Odası binasının giriş katını bu iş için tahsis edileceğini belirten Tirebolu Ziraat Odası Başkanı Erim Yaman, “ Alan Bazlı Destek Ödemelerinin yapılacağı 6-13 Nisan tarihleri arasında bankada meydana gelebilecek yoğunluk nedeniyle ödeme işlemlerinin Tirebolu Ziraat Odasında gerçekleşecek. Ziraat Bankasında sıra bulamayan üreticilerin Ziraat Odasına gelerek, paralarını alabilecekler” dedi.

Tirebolu ilçesinde 9 bin üreticinin yararlanacağını aktaran Yaman, “ üreticilerimize daha iyi hizmet vermek için böyle bir uygulama başlattık. Alan Bazlı gelir ödemeleri dışında, çay destek paralarını da odada oluşturulacak bankacılık hizmetleri yoluyla üreticilerimize aktaracağız.  Oda olarak her zaman üreticilerimizin yanındayız. Onların mağdur olmaması için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Alan Bazlı Destek Ödemelerine TC numarası 0 (sıfır) ile biten üreticilerin 6 Nisan Pazartesi, 2 ile bitenlerin 8 Nisan Çarşamba, 4 ve 6 ile bitenlerin 10 Nisan’da ve 8 ile bitenlerin de 13 Nisan’da başlayacak” diye konuştu. Üreticilerin T.C. Kimlik numaralarına göre, bankaya veya Ziraat Odasına gelmeleri gerektiğini bildiren Yaman, fındık destek ödemelerinden sonra çay üreticilerine budama tazminatlarının ödeneceğini ve bu işlem için de odadan yararlanılabileceğini sözlerine ekledi.

BEKİR ÖZTÜRK