Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tirebolu MYO’da Dikey Sınava geçiş konferansı

Bu haberin fotoğrafı yok

Giresun Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren ve her geçen gün kapasitesini arttıran Tirebolu Mehmet Bayrak Meslek Yüksek Okulu’nda, öğrencilere yönelik olarak düzenlenen konferansta, Dikey Geçiş Sınavları (DGS) üzerinde duruldu.
Tirebolu MYO Mesleki Eğitim ve Kariyer Topluluğu üyesi öğrenciler tarafından 14 Aralık Pazartesi günü öğleden sonra okula ait salonda organize edilen ve yaklaşık bir saat süren konferansta, Öğretim Görevlileri Tevfik Uzun ve Bülent Akdemir, DGS konusunda öğrencilere detaylı bilgiler aktardılar.
Özellikle ikinci sınıf öğrencilerinin katıldığı ve birinci sınıfta okuyan öğrencilerin de ilgi gösterdiği konferansta; Öğretim Görevlisi Tevfik Uzun, 2 yıllık okulları bitiren öğrencilerin 4 yıllık fakültelerde hangi bölümlere geçiş yapabilecekleri üzerinde dururken; Bülent Akdemir’de, geçişlerdeki puanlama sistemini ince ayrıntılarıyla anlattı.
Çok yararlı geçtiği bildirilen konferansın son bölümünde öğrencilerin sorularına yer verildi ve görevli hocalar öğrencilerin merak ettiği tüm soruları detaylarıyla beraber cevaplandırarak, konu hakkında bilgi sahibi olmalarını sağladılar.
Öte yandan, Tirebolu Mehmet Bayrak MYO Müdür Yardımcısı Refik Yılmaz, okulda eğitim-öğretim faaliyetlerine yönelik olarak düzenlenen tüm etkinliklerin çok yararlı olduğunu belirterek, yakın bir tarihte gerçekleştirilecek Şiir Dinletisi etkinliği için de hazırlıklar yaptıklarını söyledi.