Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tercihimi Giresunspor’dan yana kullandım

Çotanaklar’ın Galatasaray’dan 1 yıllığına

Çotanaklar’ın Galatasaray’dan 1 yıllığına kiraladığı kaleci Okan Kocuk, Giresunspor’un transferini çok istediğini ve bundan etkilendiğini açıkladı.

Giresunspor’un yeni transferi Okan Kocuk, takımın Erzurum Kampı’nda açıklamalarda bulundu. Kocuk, takımda herkesin kendisiyle çok iyi ilgilendiğini ve çok iyi karşılandığını vurgulayarak, çok güzel bir aile ortamının olduğunu söyledi.

“FATİH HOCA İSTEĞİMİ GERİ ÇEVİRMEDİ”

Tecrübeli kaleci Kocuk, sürekli olarak forma giymek istediğini belirterek, “Geçen yıl kazandığım tecrübelerle bu yıl oynamak istediğimi, Galatasaray’da ilk antrenmana çıktığımda Fatih Terim hocama belirtmiştim. Fatih hocam da, bana her zaman olduğu gibi bir baba şefkatiyle yaklaştı ve bu isteğimi geri çevirmeyerek bana çok yardımcı oldu. O da benim oynayıp gelişmemi istiyor. Böyle olunca transferim hızlandı ve Giresunspor’un futbolcusu oldum.” dedi.

“TERCİHİM GİRESUNSPOR’DAN YANA OLDU”

Süper Lig’den farklı kulüplerin de kendisini istediğini söyleyen Kocuk, “Burada herkes beni çok iyi karşıladı. Hakan hoca ve kaleci antrenörümüz İlker Hoca olsun herkes çok ilgileniyor. Çok güzel bir aile ortamı var, iyi de çalışıyoruz. İnşallah gelecek olan transferlerle daha da iyi olacağımızı düşünüyorum. Ligde kalıcı olmak önemli, umarım bu sezon sonunda herkes istediğimiz gibi olur. Bu yılı dolu dolu geçirmek istiyorum. Giresunspor’dan başka da Süper Lig’den bana talip olan takımlar oldu ama ben kendimi buraya daha yakın hissederek, daha iyi şekilde kendimi gösterebileceğimi düşündüm. Ayrıca Giresunspor’un da transferimi çok istemeleri, beni cezbeden noktalardan birisi oldu” dedi.