Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Teknik direktör Hakan Keleş!

Çotanaklarla bugün resmi sözleşme

Çotanaklarla bugün resmi sözleşme imzalayacak olan teknik direktör Hakan Keleş, yıllar sonra yeniden Giresunspor’a döneceği için çok mutlu olduğunu açıkladı.

Giresunspor’un yeni teknik direktörü Hakan Keleş, yıllar sonra yeniden Giresunspor’a döneceği için çok mutlu olduğunu söyledi.
Gazetemize çok özel açıklamalar yapan Keleş, “Giresunspor’da geçmişte yardımcı antrenör olarak görev yapmıştım. Benim kalbimde her zaman ayrı bir yeri olan Giresunspor’a yeniden dönüyor olmaktan dolayı çok mutluyum. O dönem şimdiki başkanımız, genel kaptan olarak görev yapıyordu ve birlikte güzel işlere imza atmıştık. Şimdi daha iyisini yapmak için büyük bir heyecanla Giresun’a geliyorum. Yeni bir takım, yeni bir başkan, yeni yönetim, yeni stat, yeni heyecanlar yaşamak ve güzel şeyler başarmak için geliyoruz. Giresunspor camiasının özlemini karşılamak için geliyoruz. Bu sene bizim için iyi bir fırsat var. Süper Lig’den küme düşme olmadığı için ve yukarıdan TFF 1. Lig’e takım gelmeyeceği için iyi bir fırsat olduğunu düşünüyoruz ve bu fırsatı iyi değerlendirmek istiyoruz. İnşallah güzel bir uyum içerisinde, bize güvenenleri ve taraftarlarımızı mahcup etmeyecek şekilde kalıcı başarılar elde etmek ve bir üst lige çıkmak istiyoruz” şeklinde konuştu.