Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sorunları istişare içinde birlikte çözeceğiz

CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, Giresun Kadın Platformu’nu ziyaret ederek, kadın sorunlarına ve ilin sorunlarına ilişkin fikir alışverişinde bulundu.

CHP Giresun Milletvekili Elvan

Genel seçime dair bir değerlendirmenin de yapıldığı ziyarette, yerel seçime yönelik kadın temsiliyeti de konuşuldu.
Giresun’un ilk kadın milletvekili olan Elvan Işık Gezmiş toplantıda yaptığı konuşmada şunların altını çizdi: “Hedefimiz eşit temsili, eşit atamayı sağlamak, şiddeti sonlandırmak.

Ekonomik ve demokratik sorunlara çözüm üretmek.
Sizler burada, ben Meclis’te istişare içinde çalışacağız, birbirimizle iş ve güç birliği yaparak sorunlara çare arayacağız.
Meclis’teki odamın kapısı her zaman tüm hemşehrilerime açıktır. Ben sizlere bir telefon kadar yakınım. Ben sizlerin Meclis’teki sesi ve temsilcisiyim. Her zaman gücümün yettiğince elimden geleni yapmaya hazırım.
Destekleriniz için bir kez daha teşekkür ediyor; Eşit, özgür, şiddetsiz bir dünya  için verdiğiniz mücadelede başarılar diliyorum.
YAŞASIN KADIN DAYANIŞMASI
Toplantıya katılan kadınlar; Giresun’un bir kadın milletvekili olmasından ve bu samimi buluşmadan duydukları mutluluğu dile getirdiler ve “Bu kapıyı siz açtınız, devamının gelmesi için çalışacağız.
Varlığınız ve ziyaretiniz bizlere güç-güven veriyor ve moral oluyor, çok teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyoruz. Yaşasın Kadın Dayanışması” diyerek, dayanışma duygularını yinelediler.
Milletvekili Gezmiş de; Samimi ve sıcak bir ortamda geçen buluşmadan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkür etti.