Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SİYASETTE KAR POLEMİĞİ!

Bu haberin fotoğrafı yok

Giresun Belediyesini karla mücadeledeki çalışmasından ötürü eleştiren AK Parti İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü’ye CHP İl Başkanı Necati Tığlı’dan cevap gecikmedi. Tığlı, Tütüncü’ye” Masa başından eleştirmek kolay, 300’e yakın köy yolu 3 gündür kapalı, insanlar karanlıkta bunlara bakmanızı tavsiye ederiz” dedi.

CHP Giresun İl Başkanı Necati Tığlı, karla mücadelede yetersiz kaldığı için eleştirilen Giresun Belediyesine ve çalışanlarına sahip çıkarken, kar mücadelesinin yetersiz kaldığını açıklayan AK Parti İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü’ye de cevap verdi. Tığlı, belediye ekiplerinin 3 gün devam eden kar yağışı karşısında 24 saat aralıksız çalıştığını belirterek” İktidar eleştirisi, özellikle 3 gündür kürek elde soluksuz çalışan emekçi kardeşlerime haksızlıktır.  Tek başına iktidar partisinin devletin tüm imkânlarına sahip İl Başkanı olarak masa başında eleştiri yapmak kolaydır. 300’e yakın köy yolu 3 gündür kapalı, bu köylerin çoğu elektriksiz kalmış, ambulans ulaşmayan vatandaşlarımız vardır” dedi.
Tığlı yazılı açıklamasının son bölümünde ise şöyle konuştu: “Şebinkarahisar’dan Eynesil’e tüm ilçelerimizdeki sorunlara, yaşanan afet derecesindeki kar yağışının sonucunda oluşan sorunlara çare bulmak ve müdahale etmek gerekmektedir. İlçe belediyelerimizin kar çalışmalarını yakından takip etmenizi ve kapanan yollar için karayollarının sorunlarını gözden geçirmenizi tavsiye ederiz. Tüm halkımıza öncelikle her nerede olursa olsun yaşadıkları olumsuzluklar için geçmiş olsun dileklerimizi sunar, kapalı köy yolları ve kesik elektrik hatlarının takipçisi olduğumuzu bilmenizi isteriz.”