Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sıbıç, “Hedefimiz bütün belediyeleri kazanmak”

Cumhuriyet Halk Partisi Bulancak

Cumhuriyet Halk Partisi Bulancak İlçe Başkanı Necmi Sıbıç, hedeflerinin 2024 yerel seçimlerinde belediyeleri kazanmak olduğunu bildirdi.
Sıbıç yaptığı yazılı açıklamada, “Türkiye’nin çimentosu, demokrasinin güvencesi partimiz CHP, Merkez Yürütme Kurulu’nun (MYK) aldığı kararla kongre sürecini başlattı.

Takvime göre; Haziran ayında üye ve delege çizelgeleri hazırlanacak, Temmuz’da il ilçe kongreleri başlayıp, Ekim’de sona erecek şimdiden ülkemize, partimize hayırlı olsun, demokrasi kazansın.

Kongreler çalışma azmini, enerjiyi artıran demokrasi şölenleridir. Partimizin kongreleri de bir anlamda 8 ay sonra yapılacak yerel seçimlere hazırlıktır. Geçtiğimiz ay yapılan genel seçimler göstermiştir ki, büyük şehirlerde partimiz oy patlaması yapmıştır. Bu da göstermiştir ki yerel seçimlerde hem büyük hem de küçük şehirlerde aynı başarı yakalanacaktır. Giresun da genel rüzgardan payını alacak, il ve ilçe belediyeleri partimizden olacaktır.

Özellikle Bulancak mevcut yapıyı kıracak, değişimi kucaklayacaktır. Gerçeği söylemek gerekirse; son seçimde zaten kazanıp da, kaybettiğimiz ortadadır!  Şimdi bize düşen; kongrelerimizi birlik beraberlik içinde gerçekleştirip, topkeyün yerel seçimlere odaklanmak, hizmete susayan halkımızın beklentisine cevap vermek için belediyeleri kazanmaktır” dedi.