Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Seka Emeklileri Geleneksel Yemekte buluştular

Seka emeklilerinin geleneksel hale

Seka emeklilerinin geleneksel hale getirdikleri buluşma yemeği önceki gün gerçekleştirildi. Bir zamanlar Giresun’un en büyük fabrikası olan Seka Aksu Kağıt Fabrikasında çalışıp emekli olan memur ve işçiler 9. kez Batlama’daki Almina Restaurantta bir araya geldiler. 130 emeklinin bir araya geldiği yemek samimi bir ortamda geçerken emekliler eski günleri konuşup hasret giderdiler.
Geleneksel buluşmayı sağlayan Burhan Çelik, Sadık küçük, Necdet Ayaz, Salih Tuna ve Fuat Ceylan da arkadaşları buluşturmanın mutluluğunu yaşadılar.

Seka emeklileri bu geleneksel buluşmayı senede 2 defa düzenlediklerini, ancak katılımcıların istek ve arzuları doğrultusunda sene de bir defa olarak Ekim ayının son haftasında tertipleme kararı aldılar. Yemekte Burhan Çelik, Sadık küçük, Necdet Ayaz, Hasan Karaibrahim, Mehmet Odabaş, Avni Kaya Millioğlu, Aytekin Özdemir, Haydar Pak, Timur Akçın birer konuşma yaptılar. Yapılan konuşmalarda “Emekli arkadaşlarımızla geleneksel olarak tertiplemeye çalıştığımız bu toplantılarımızdan mutluluk ve sevinç duyuyoruz. Her yıl emekli arkadaşlarımızdan bazılarını kaybediyoruz. Vefat edenlere Allah’tan rahmet, hasta olanlara geçmiş olsun diyoruz. Hayatta olanlara da sağlıklı ve uzun ömürler diyoruz. Sekalı olmak bir ayrıcalıktır” dediler.