Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Şartlarımıza göre en iyi oyuncuları alacağız”

Çotanakların Basın Sözcüsü Önal:

Çotanakların Basın Sözcüsü Önal: “Listemizde yüzlerce oyuncu var, bunları teker teker eleyerek, maddi şartlarımıza göre aralarından en iyilerini kadromuza katacağız. Taraftarlarımız paniğe kapılmasın.”

GZT Giresunspor Kulübü Basın Sözcüsü Halil İbrahim Önal, transfer döneminde nokta atışı yapmak istediklerini söyledi. Önal, teknik direktör Hakan Keleş’in yerli ağırlıklı oyunculara daha çok sıcak baktığını ve yabancıların ise ligi bilen, tanıyan oyuncular ağırlıklı olmasını istediğini ve buna göre transferleri yapacaklarını bildirdi.

“KULÜBÜMÜZÜ ZORA SOKACAK TRANSFER YAPMAYACAĞIZ”

Önal, transferlerle ilgili merak edilen sorulara değinerek, “Ekonomik şartlarımız doğrultusunda en iyi oyuncuları alacağız. Kulübümüzü zora sokacak hiçbir transfer yapmayacağız. Daha uygun ve avantajlı oyuncularla ilgili hocamızın talebi doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sosyal medyada yazılıp çizilen birçok isim görüyorum ancak bazılarını ilk defa ben bile orada gördüm. Her gün farklı bir isim yazıp çiziliyor. Ancak biz hocamızın verdiği rapor doğrultusunda bu süreci yürütüyoruz.” dedi.

“TRANSFERLERİ ERKEN BİTİRMEK İÇİN ÇABALIYORUZ”

Önal, transferin 12 Ocak’ta başlayıp 5 Şubat’a kadar devam edeceğini vurgulayarak, son ana kadar her şeyin olabileceğini de sözlerine ekleyerek, “Transfer için çok fazla olmasa da biraz zamanımız var. Tabii ki erken bitirmek için gayret ediyoruz ancak son ana kadar her şey olabilir. Yabancı transfer konusu, biraz daha takım içerisindeki arkadaşlarımızın durumuna göre belli olacak.” ifadelerine yer verdi.

“TARAFTARLARIMIZ PANİĞE KAPILMASIN”

Basın sözcüsü Önal son olarak, listelerinde birçok isimin olduğunu ve çok titiz davranmaları gerektiğini söyleyerek, taraftarlardan paniğe kapılmamalarını ve sabretmelerini rica ederek, “Listemizde, sezon başında olduğu gibi yüzlerce oyuncu var. Bunları teker teker teknik ekibimiz, sportif direktörümüz, yönetimimiz, başkanımız ile eleye eleye gidiyoruz. İnşallah transfer dönemi sonunda kaliteli, iyi futbolcuları almış olacağız” cümlelerini kullandı.