Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Pyerre Giresunspor’da

Çotanakların uzun süredir peşinde

Çotanakların uzun süredir peşinde koştuğu 10 numara oyuncusu Jean Pyerre, sağlık kontrolünden geçti ve takımın Antalya’da sürdürdüğü kampa katıldı.

GZT Giresunspor, Brezilya Ligi ekiplerinden Gremio takımında forma giyen 23 yaşındaki on numara oyuncusu Jean Pyerre ile 1.5 yıllık kiralık + satın alma opsiyonuyla birlikte hem kulübüyle hem de kendisiyle anlaşmaya vardı. Önceki gün Giresunspor’un İstanbul’da bulunan ofisine gelerek son detayları konuştuktan sonra sağlık kontrolünden geçen Pyerre, hemen ardından Antalya’ya giderek kampa katıldı. İlk antrenmanına dün akşam üstü çıkan Sambacı için akşam saatlerinde Titanic Otel’de imza töreni düzenlendi. Düzenlenen imza töreninde konuşan Pyerre, uzun süredir devam eden transfer görüşmelerinin olumlu olarak sonuçlandığı için çok mutlu olduğunu söyledi.

PYERRE KİMDİR?

Pyerre, ülkesi Brezilya’da uzun zamandan bu yana patlama yapamayan geleceğin yıldız oyuncusu olarak nitelendiriliyor. Taraftarlar ve kulüp yetkilileri, Pyerre’nin Türkiye’de çok iyi bir şekilde kendini ispat edeceğini, bu değişikliğin oyuncu açısından kariyerinin dönüm noktası olabileceğini söyledi. 23 yaşındaki futbolcu bilindiği üzere Giresunspor’a gelmek için büyük fedakarlık yapmış ve sonunda başarmıştı. Pyerre, 2020-21 sezonunda forma giydiği 38 maçta 4 gol, 4 asistlik performans sergiledi.