Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Özel İdare’den rekor üretim

Giresun İl Özel İdare

Giresun İl Özel İdare Genel Sekreterliği işletme müdürlüğü son bir buçuk yılda, parke üretimi, mıcır, filler, renkli bordür, kilitli parke, doğal kum, kırma kum ve karışık agrega üretiminde rekor kırdı. Toplamda ise rekor denilebilecek bir oranda yani bir buçuk yıl içinde yaklaşık 1 milyon 104 bin ton üretim yapıldı. İşte ayrıntıları…

Son bir buçuk yıl içinde çalışmalar ve üretimler cinslerine göre şöyle: 2016 yılında yapılan üretim kilitli parke 186 bin metrekare, Renkli Bordür ve yağmur oluğu 5 bin 8 adet. Filler, Mıcır, Doğal Kum, Karışık Agrega ve Kırma Kum toplamda yaklaşık 645 bin 764 ton üretim yapıldı.

İşin en önemli kısmı ise İşletme Müdürlüğü memurlarının geceli gündüzlü çalıştığı özellikle mesai mefhumu gözetmediği ise kayda değer bir konu elbette. İl Özel İdare Genel Sekreterliği İşletme Müdürlüğü ekipleriyle birlikte 2017 yılında da önemli çalışmalar yaptığı gözleniyor. Aynı çalışmalar yine 2017 yılının ilk 6 ayında kendini gösteriyor. İşletme Müdürlüğü 6 aylık zaman içinde 94 bin metre kare kilitli parke üretti. 7 bin 172 adet renkli bordür ile birlikte filler, mıcır, doğal kum, karışık agrega ve kırma kum olmak üzere toplamda 457 bin 189 ton üretim yaptı.

Yapılan bu üretimden dolayı Genel Sekreterliğin çok ciddi ödeme yaptığı ise bir gerçek. Son yıllarda özellikle Genel Sekreter Hüseyin Taşkın idaresinde önemli çalışmalar yapan Özel İdare kurumlarıyla birlikte Giresun için kalıcı çözümler ürettiği noktasında birleşen vatandaşlar ise” Eskiden özel idare kamuoyunda iş yapamaz, hizmet üretemez ve vatandaşın sorunlarına çözüm bile üretemez bir kurumdu şimdi böyle hizmetler yapması ebetteki bizleri sevindirmiştir ve Özel İdareye olan güvenimiz artmıştır keşke yıllarca böyle  çalıştırılsaydı ama nedense hep kısır çekişmeler en önemlisi sen ben kavgaları maalesef Özel İdareyi iş yapamaz hale getirdi şimdi geldiği noktadan gurur duymamak mümkün değil” dediler.