Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

NBA’de Giresun rüzgarı esiyor

Giresunlu basketbolcu Alperen Şengün

Giresunlu basketbolcu Alperen Şengün 28 numaralı formasıyla birlikte, NBA’de gösterdiği performansla göz dolduruyor

Houston Rockets, NBA’deki galibiyet serisini New Orleans Pelicans‘ı AT&T Center’da 118-108 yendiği karşılaşmayla 6 maça çıkardı. Bu sonuçla ilk 16 maçında 15 mağlubiyet alan Rockets 22 maçta 7 galibiyete ulaştı. Pelicans ise 25. maçında 18. kez mağlup oldu.

Houston’da Alperen Şengün 17 dakika süre alırken 5’te 3 ikilik ve 2’de 0 üçlük isabetleriyle 10 sayı – 4 ribaund – 1 asist – 1 blok – 1 top çalmalık performansa imza attı. Alperen 4. çeyreğin başında 5. faulünü almasına ve çeyrek boyunca NBA’in tecrübeli uzunlarından Jonas Valanciunas’la eşleşmesine rağmen uzun süre oyunda kalarak takımını önde tutan isimlerden birisi oldu.

“ÖZGÜVENİMİ ARTTIRIYOR”

NBA’de Houston Rockets forması giyen Alperen Şengün koçu Stephen Silas’in kendisine verdiği rol hakkında konuştu ve bunun özgüvenini arttırdığını söyledi.

Alperen Şengün yaptığı açıklamada, “Bu benim özgüvenimi arttırıyor. Çaylağım burada ve bana bu özgüveni vermesi benim için çok önemli ve ben de rahat rahat oynuyorum. İstediğimi yapıyorum, istediğim pası veriyorum, istediğim drive’ı yapıyorum. O konuda rahatım o yüzden” sözlerini söyledi.