Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Miniklerden demokrasi yürüyüşü!

Görele Belediyesi Yaz okulu

Görele Belediyesi Yaz okulu öğrencileri, Görele Belediye Başkanı Tolga Erener ve öğretmenleri eşliğinde ülkemizin geçtiği zor dönemlere motivasyon yüklemek gayesi ile ilçemiz Jandarma Komutanlığı’ndaki asker ağabeylerine habersiz sürpriz ve etkinlikler düzenlediler. Minik yürekler, Belediye Başkanı Tolga Erener ve öğretmenleriyle ellerinde dev Türk bayrağı ile birlikte ilçe Jandarma Komutanlığına doğru dillerinde “Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez”, “En Büyük Asker Bizim Asker” sloganlarıyla yürüdüler. Minik ve anlamı büyük bu yürüyüş vatandaşlarımız tarafından büyük takdir topladı.

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, Jandarma Kıdemli Yüzbaşı Özkan Kavak’a al yıldızlı tablo hediye ederken, minik kalplerde el emeği, göz nuru işledikleri çizimli taş kaplama ve askerlerin isimlerinin yazılı olduğu özel armağanları takdim ettiler. İlçe Jandarma Karakolundaki komutanlar ve askerler hediyelerden büyük mutluluk duyduklarını ifade ettiler. Başkan Erener, “Türk Silahlı Kuvvetlerimiz ülkemizin milli hedeflerini ve menfaatlerini koruma altına alan ve bu meşakkatli sorumluluğu aşkla üstlenen fedakar bir ordudur. Belediyemiz yaz okulu öğrencilerimiz ve öğretmenleriyle ilçe jandarma komutanlığındaki askerlere ve komutanlarımıza sürpriz tertipleyerek, anlamlı bir yürüyüş gerçekleştirerek, minik öğrencilerimizin kendi elleriyle işledikleri armağanları sunarak ülkemizin içinde bulunduğu sancılı dönemde moral ve motivasyon desteği verdik” dedi.

Görele İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Yüzbaşı Özkan Kavak ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Ülkemizin böylesine zor günlerden geçtiği dönemlerde bu gibi etkinliklerin doğuşu moral ve motivasyon açısından anlam ifade etmektedir. Minik konuklarımızın habersiz gelişleri ve el becerileri ile takdim ettikleri armağanlar bizleri gururlandırmıştır. Yaşları, boyları küçük olabilir ama yüreklerinde taşıdıkları vatan, bayrak ve asker sevgisi takdire şayandır. Görele Belediyesi yaz okulu öğrencileri ve öğretmelerimizin düzenlemiş olduğu her anı neşe ve mutluluk dolu etkinlik için ilçe jandarma komutanlığımız adına teşekkür ediyorum” dedi.