Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MHP’li Erzurum’dan Canikli ve Öztürk’e seçim eleştirisi

MHP Giresun Milletvekili ve

MHP Giresun Milletvekili ve Milletvekili Adayı Orhan Erzurum dün düzenlediği basın toplantısında  iktidar partisine ve iktidar partisinin 1. sıra milletvekili Nurettin Canikli’yi ağır bir dille eleştirdi.  Erzurum, 1 Kasım da Canikli lobisinin ve bazı çetelerin saltanatına son vereceklerini de kaydetti. Erzurum” Giresun gündemini yakından takip ettiğimizde yine şehrimizi çok sevdiğini söylenen insanları, Giresun’a hizmet etmek isteyen kişileri görüyor ve sadece gülüyoruz. Bu kişilerin bu şehre gelecek vaat etmesine de bir anlam veremiyoruz.  Özellikle iktidar partisi temsilcilerinin ve Milletvekili adaylarının halkımızla resmen dalga geçmesine, akılları ile alay etmesine de şiddetle tepki gösteriyoruz” dedi.
MHP Milletvekili Erzurum basın toplantısında şunları söyledi”  2002 yılından bu yana iktidarda olan ve Giresun’u kör bir karanlığa sürükleyen ve sürüklemeye devam eden AKP’nin ve Başaktörü Nurettin Canikli’nin her seçim dönemi şovları ve gösterileri maalesef yine başlamıştır. Sayın Canikli dün ziyaret ettiği ve İş Adamları ile buluştuğu Giresun TSO’ da resmen bizlerle dalga geçerek “Halkımız bize yetki verirse 350 yataklı hastane, Espiye’ye bölge cezaevi ve Çotanak Arena” yapacaklarını ifade etmiş. Bende şimdi soruyorum “Ey Canikli 14 yıldır iktidardasın bunları yapman için önünde engel neydi, bu zamana kadar yapmadın da şimdi mi yapacaksın?” Seçimden seçime Giresun’a gelen, 3 vatandaş ziyaret etmeden Otellerde Giresun bürokrasisine şekil vermeye çalışan Sayın Canikli’ye sizler huzurunda soruyorum; Türkiye’de Kültür sitesi olmayan Tek il hangisidir? Sahilleri boşta, bakımsız, halktan kopuk bir sahil başta hangi şehirde vardır? Yüzlerce kişinin çalıştığı fabrikayı kapatıp arsasını satıp yerine toplu konut yapılan şehir neresidir? Hepimiz bu şehirde yaşıyoruz, hepimiz bu şehrin sorunlarına beraber ortak oluyoruz. Hepimiz biliyoruz ki bu şehrin sorunlarını bu şehirden olanlar anlar diyoruz” dedi.
CEMAL ÖZTÜRK’E DE YÜKLENDİ
Orhan Erzurum, AK Parti 2.sıra milletvekili Adayı Cemal Öztürk’ü de eleştirdi. Erzurum” Ama gelin görün ki İktidar Partisinin ikinci sıra adayı listeye koyulduğu ilk gün çıkıyor, “İzmir’in Ankara’da bir Vekili daha olacak” diyor. Bende şimdi buradan o zat-ı muhtereme soruyorum; O kadar İzmir’i seviyorsun neden oradan aday olmadın? FKB Genel Müdürlüğün döneminde senin ne kadar bu şehri sevdiğini herkesin gördüğünü ne çabuk unuttun? Biz MHP olarak, şahsım Dr. Orhan Erzurum olarak dün ne dediysek bugünde aynısını diyoruz. Dün kimlerle yola çıktıksa bugünde aynı dava arkadaşlarımız ile yolumuza ilerliyoruz. Biz siyaseti koltuk sevdamız için değil, hizmet sevdamız için yapıyoruz. Biz asla dün dudak büküp bugün kucak açanlardan olmadık. Biz halkımıza her zaman kucak açıp, samimi olduk. Mega projeleri olduğunu söyleyenlerin halen bir projelerini göremedik, acaba çizim yaptıkları mimarlar çok mu meşguldü halen çizemedi? Biz Giresun halkı olarak çok alıştık çizim üzerinde projeye! Ayrıca mega projemiz var diye ortada gezenlere soruyorum. Mega projeyi Çotanak Arena’nın yanına mı yapacaksınız çok merak ediyorum. Giresun’da Nurettin Canikli lobisi ve bazı çetelerin olduğunu ileri süren Milletvekili Dr. Orhan Erzurum; Giresun’un asla belli lobilerin oyuncağı olmasına fırsat vermeyeceğiz. Sunta’yı, FKB’yi bitiren kişilerin ve zihniyetlerin yeniden sahneye çıkıp halka hizmet etme vaatlerine inanmayacağız. Rektörle kişisel sorunları olup, Üniversitemizin gelişmesine engel olanların, kişisel egolarını tatmin etmek isteyen kişilerin emellerine ulaşmasına izin vermeyeceğiz. Giresun Belediyemizin fazla işçi çalıştırmak suretiyle ceza kestirenlere, hizmetleri engellemeye çalışanlara izin vermeyeceğiz” dedi.
7 Haziran seçimlerinden sonra sürekli halkın içinde ve sahada olduğunu belirten Erzurum “ AKP Milletvekili adayları ile halka olmadık vaatler veriyorlar, yahu daha iki aday önce dediklerinize ne oldu? İki ay önceki Milletvekili adaylarınıza ne oldu? Turhan Alçelik listeye girmemek için ne yaptı? Acaba kendisi lobi faaliyetlerinin ve Çetelerin gazabına mı uğradı?” diye de sordu.