Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kredi Yurtlar Kurumu’nda “Yaşayan Hazineler” konferansı

Bu haberin fotoğrafı yok

KYK yurtlarında barınan öğrencilere yönelik sosyo-kültürel etkinlikler kapsamında Gazeteci-yazar Abdurrahman Dilipak, Kredi ve Yurtlar Kurumu Giresun İl Müdürlüğünce düzenlenen ‘Yaşayan Hazineler’ programıyla, Sahil Yurt Müdürlüğü Konferans Salonu’nda gençlerle buluştu.
Kredi ve Yurtlar Kurumu Giresun İl Müdürü Fethi Elmas, yaptığı açılış konuşmasında ” Umuyorum ki düzenlenen Seminerler, kurslar, atölye çalışmaları ve diğer sportif ve kültürel faaliyetler sosyal hayatınıza renk katar, akademik ve iş hayatlarınızda başarıya ulaşmanızı sağlar. Giresun’a gelip öğrencilerimiz ile değerli deneyimlerini paylaşan Gazeteci-yazar Abdurrahman Dilipak’a kendi adıma ve öğrencilerimiz adına teşekkür ederim” dedi.
Eğitimi hayatından kesitler paylaşan Dilipak gençlerin artık çok güzel güzel yurtlarda kaldığını ve yapılan bu konferans ve seminerlerin akademik kariyer için önemli olduğundan bahsetti. Akademik kariyer için dil öğrenmenin, özellikle İngilizcenin mutlaka öğrenilmesi gerektiğini belirtti. Bunun yanında Osmanlıca, Farsça ve Arapçanın da öğrenmemizin bizi bir adım öteye taşıyacağını söyleyen Dilipak, sanatla ilgilenmenin önemli olduğu kendisinin de Güzel Sanatlar Fakültesinde okuduğundan bahsetti.