Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Köse; “SMS ile işten atmak, insan onuruyla oynamaktır”

Cumhuriyet Halk Partisi Giresun Belediye Başkan Adayı Fuat Köse, geçtiğimiz günlerde teknolojiden faydalanarak vatandaşların taleplerine daha hızlı cevap vermek ve önerileri dinlemek için faaliyete geçirdiği whatsapp iletişim hattından gelen soruları cevapladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Giresun

Kendi sosyal medya hesaplarından soruları okuyup yanıtlayan Fuat Köse’nin bir soruya verdiği cevap ise Giresun gündemine oturdu.

2019 yılında Giresun Belediyesi’nde çalışan arkadaşlarının SMS yoluyla Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu tarafından işten atıldığını söyleyen bir vatandaş Köse’ye; “2019 yılında Sayın Şenlikoğlu tarafından arkadaşlarımız SMS yoluyla işten kovulduklarını öğrendi. Siz bunu Giresun Belediyesi personeline yaşatacak mısınız?” diye sordu.

Soruya samimi ve içten cevap veren Fuat Köse; “SMS ile çalışan arkadaşlarımızı işten atmak insan onuruyla oynamaktır. Kimse çalışan arkadaşlarımızın ekmeğiyle, emeğiyle, alın teriyle, geçimiyle uğraşamaz uğraşmayacak uğraştırmayacağım” diye konuştu.

Vatandaşlardan gelen sorulara cevap veren Fuat Köse, kendisinden futbol topu isteyen bir çocuğu telefonundan arayarak talebini yerine getireceğinin sözünü verdi.